E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση με συκοφαντίες και ύβρεις εναντίον μου»

«Ήδη έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή εναντίον τους», αποκαλύπτει

Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση με συκοφαντίες και ύβρεις εναντίον μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 21/9/2024 | 20:00

Για πρώτη φορά, μετά τον «πόλεμο» που δέχθηκε από το μεγαλύτερο μέρος των παρουσιαστών της πρωινής ζώνης, ο Μάρκος Σεφερλής ήρθε να δώσει την δική του απάντηση μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωινό του Σαββάτου στο MEGA.

Ο λαοφιλής κωμικός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και επέλεξε να κινηθεί νομικά για μια ακόμα φορά, όπως ο ίδιος τονίζει, προς όλους εκείνους που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, ο Μάρκος Σεφερλής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εννοείται ότι με έχουν θίξει όλα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό γιατί όλα αυτά που λέγονται δεν είναι κριτική στη δουλειά μου, όπως ισχυρίζονται, γιατί τη δουλειά μου δεν την έχουν δει άρα δεν μπορούν να την κρίνουν. Τη δουλειά μου μπορεί να την κρίνει μόνο ο κόσμος, το κοινό όλων ηλικιών, που έρχεται κάθε βράδυ και γεμίζει το θέατρο όλα αυτά τα χρόνια».

«Όλο αυτό που γίνεται είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπο μου για μια ακόμα φορά με ψευδείς, συκοφαντικούς, υβριστικούς, δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς τους οποίους είχε χρησιμοποιήσει και η κα. Ακρίτα και για τους οποίους καταδικάστηκε. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να απαντάω. Τόσα χρόνια υπομένω, ακούω όλα αυτά που λέγονται, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος».

«Χρόνια τώρα με παροτρύνουν οι φίλοι και οι θαυμαστές μου να βγω και να μιλήσω. Και επειδή δεν το έκανα, αυτό έδειχνε λίγο αδυναμία και φόβο που δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί τους και να τους κάνω το χατίρι να μιλάνε για μένα και να παρατείνετε όλη αυτή η ιστορία με τον Μάρκο Σεφερλή που όλοι ξέρουμε τα οφέλη που έχουν όλοι αυτοί οι οποίοι ασχολούνται μαζί του».

«Άρα λοιπόν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι κινηθώ, για μια ακόμα φορά, νομικά όπως έχω κάνει και στο παρελθόν και έχω δικαιωθεί σε όλες τις υποθέσεις μου. Ήδη έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή εναντίον όλων εκείνων που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψη μου αλλά εναντίον όλων εκείνων που δίνουν βήμα σε κάποιους άλλους να βγουν και να πουν το οτιδήποτε ψευδές, υβριστικό και δυσφημιστικό για μένα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μάρκος Σεφερλής σε αυτές τις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Μενεγάκη: Ξεφαντώνει σε πριβέ πάρτι στη Νάξο – Ποιος την προσκάλεσε (Βίντεο)

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε ξεχωριστή βραδιά στο νησί και έκλεψε τις εντυπώσεις

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Σίντνεϊ Σουίνι: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τη νέα σειρά εσωρούχων Syrn

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Η ηθοποιός, 28 ετών, επέλεξε ένα διάφανο λευκό ολόσωμο κορμάκι με χαρακτηριστικό άνοιγμα στη μέση που αναδεικνύει το ντεκολτέ της

Ο Στέλιος Ρόκκος έπεσε θύμα φάρσας από τη γυναίκα του: Νόμιζε πως κατσίκες είχαν εισβάλει στο μποστάνι του και έσπευσε να... σώσει τα καρπούζια

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Ο τραγουδιστής ανέβασε το βίντεο στο TikTok γράφοντας: «Συνήθως εγώ κάνω τις φάρσες… Αυτή τη φορά όμως βρέθηκα στη θέση του θύματος»

Αρης Μουγκοπέτρος: «Με συγκινείτε βαθιά» – Ο λόγος που βούρκωσε ο κλαρινίστας (Βίντεο)

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Ο διάσημος κλαρινίστας μοιράστηκε τη συγκίνησή του λίγες ώρες πριν από τη sold out συναυλία του

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερό στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη και τον μικρό Πάρη στην Αντίπαρο

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Η γνωστή influencer μοιράζεται καθημερινές εικόνες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί, με τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα

Μαρία Μενούνος: «Η ζωή με σταμάτησε… όγκος στον εγκέφαλο, καρκίνος στο πάγκρεας, διαβήτης, υπογονιμότητα και τόσα ακόμη»

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για σοβαρά προβλήματα υγείας και τη δύσκολη διαδρομή της προς την ίαση μέσα από συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Ποιο μεγάλο όνειρο πραγματοποίησε ο Αντονι Χόπκινς στα 88 του χρόνια;

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο ως συνθέτης και ετοιμάζει άλμπουμ με ορχηστρικά έργα έξι δεκαετιών.

Διάσημοι που πέθαναν από σπάνιες ασθένειες – Ιστορίες που έριξαν φως στο άγνωστο

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Από τον Steve McQueen μέχρι τον Irrfan Khan, αυτοί οι διάσημοι έδωσαν φως σε ασθένειες που ο κόσμος αγνοούσε - μέχρι να γίνουν προσωπική τους μάχη

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

Ελληνική τηλεόραση Σήμερα

Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.