ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Όσα δήλωσε για τη σχέση του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Για την απόφασή του να μεταπηδήσει από το θέατρο στην πολιτική, αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης στην εκπομπή Buongiorno και στον Χρήστο Λυσσέα.
Ο Διαμαντής Καραναστάσης αναφέρθηκε με πολύ όμορφα λόγια στη σύντροφό του Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και τον πρώτο του γάμο με τη Μαριάννα Κάλμπαρη, τον οποίο ελάχιστοι γνώριζαν.
«Η μετάβαση από το θέατρο στα έδρανα της πολιτικής ήταν ανυπόφορη. Για έναν καλλιτέχνη που έχει μάθει στη δημιουργία, το να είμαι σε έναν χώρο που μου αφαιρείται αυτό το κομμάτι είναι πολύ ευνουχιστικό. Έρχεσαι σε αντίθεση με την ύπαρξή σου. Από την αρχή έβαλα ως στόχο το κομμάτι της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης…» είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης.
«Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που έχει απεριόριστη αγάπη, ένα παιχνιδιάρικο κοριτσάκι που το διατηρεί και στην πολιτική της σταδιοδρομία. Είναι ένας άνθρωπος μοναδικός και ευφυής. Το τελευταίο διάστημα είναι δύσκολο να βλέπεις να ασχολούνται συνέχεια με την προσωπική σου ζωή. Είμαι ένας άνθρωπος που ήμουν παντρεμένος με την προηγούμενη γυναίκα μου, ήμασταν μαζί 16 χρόνια, τα 8 παντρεμένοι με δυο παιδιά, και δεν το ήξεραν καν. Δε μιλούσα ποτέ για την προσωπική μου ζωή… Δε θα μιλήσω καθόλου για προσωπική ζωή γιατί ό,τι και να πω θα παρανοηθεί», πρόσθεσε.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
ΠΡΟΣΩΠΑ
CELEBS
CELEBS
CELEBS
ΜΟΔΑ