ADVERTISEMENT

Ο Γιώργος Τσαλίκης έβαλε «φωτιά» στα Τρίκαλα με το «Απαγορευμένο» – Έξαλλος ο Δήμαρχος με τις βωμολοχίες

Σκέψεις για να κινηθεί νομικά εναντίον του

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Ο Γιώργος Τσαλίκης έβαλε «φωτιά» στα Τρίκαλα με το «Απαγορευμένο» – Έξαλλος ο Δήμαρχος με τις βωμολοχίες
ADVERTISEMENT

Δεν λέγεται τυχαία «Απαγορευμένο». Το γεμάτο «κακές λέξεις» τραγούδι που ερμήνευσε χθες (01.12.2024) ο Γιώργος Τσαλίκης στην έναρξη του Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα και έβαλε φωτιά – μεταφορικά!

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Το «Απαγορευμένο» είναι ένα τραγούδι γεμάτο «γαλλικά» το οποίο τραγουδά ο Γιώργος Τσαλίκης στις εμφανίσεις του και γίνεται πραγματικά χαμός, ωστόσο για τα συγκεκριμένα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου πάρκου στα Τρίκαλα, μάλλον δεν ήταν και το πιο κατάλληλο τραγούδι.

ADVERTISEMENT

«Αδιανόητα τα όσα συνέβησαν στη τελετή έναρξης του Μύλου των Ξωτικών” στα Τρίκαλα, του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου πάρκου της χώρας το οποίο φιλοδοξεί να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες παιδιά», γράφει το trikalavoice.

Το εν λόγω άσμα προκάλεσε την οργή του δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά, ο οποίος φέρεται να σκέφτεται ακόμη και νομικά να κινηθεί εναντίον του τραγουδιστή.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων στέκεται και δικαίως στη σπουδαία δουλειά που έχει γίνει φέτος και στις ελπίδες για καταγραφή ρεκόρ προσέλευσης και δηλώνει αποφασισμένος να προστατεύσει τον «Μύλο» με κάθε τρόπο.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο