ADVERTISEMENT

Δημήτρης Παπάζογλου: «Το metoo έχει δημιουργήσει έναν τεράστιο θόρυβο και μια φοβία»

Στο Πρωινό και την Αναστασία Ζάρκα παραχώρησε δηλώσεις ο γνωστός χορευτής

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Δημήτρης Παπάζογλου: «Το metoo έχει δημιουργήσει έναν τεράστιο θόρυβο και μια φοβία»
ADVERTISEMENT

«Αν ζούμε στην εποχή του μην κοιτάξουμε και πώς θα μας πουν και να μην πούμε αυτή την κουβέντα, για μένα κι αυτό είναι μια μορφή φασισμού», είπε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Στο Πρωινό και την Αναστασία Ζάρκα παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Παπάζογλου. Ο γνωστός χορευτής απάντησε για την Πόπη Διαμαντάκου και την κριτική στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ενώ μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

ADVERTISEMENT

«Δεν ξέρω ποια είναι η κυρία Διαμαντάκου. Αν δεν υπήρχαν καλλιτέχνες κακοί, μέτριοι, ατάλαντοι ή πολύ ταλαντούχοι, δεν θα υπήρχαν οι τηλεκριτικοί και οι κριτικοί θεάτρου. Οι Γάλλοι λένε ότι πρέπει να υπάρχουν απ’ όλα για να υπάρχει ένας κόσμος. Θεωρώ υπερβολή και τραβηγμένο να κατηγορείς έναν άνθρωπο που έχει κάνει επιτυχία και οι ταινίες του συγκινούν το κοινό. Ψάχνουμε να βρούμε τον Ολιβιέ, αλλά ο κόσμος δεν έχει τόσους Ολιβιέ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Ο Δημήτρης Παπάζογλου είπε στη συνέχεια: «Το metoo έχει δημιουργήσει έναν τεράστιο θόρυβο και μια φοβία. Πλέον φοβόμαστε να φλερτάρουμε μην τυχόν και μας κατηγορήσουν για απόπειρα παρενόχλησης. Αν ζούμε στην εποχή του μην κοιτάξουμε και πώς θα μας πουν και να μην πούμε αυτή την κουβέντα, για μένα κι αυτό είναι μια μορφή φασισμού».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Παπάζογλου ανέφερε: «Όλοι έχουν περάσει δύσκολα, και ο Πέτρος Φιλιππίδης και η γυναίκα του και ο γιος του. Όταν ένας άνθρωπος είναι επιτυχημένος και παθαίνει μια τέτοια καταστροφή, δεν είναι λίγο πράγμα και λογικά επηρεάζει και την οικογένειά του».

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο