ADVERTISEMENT

Το σύνθημα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ που έκανε την Κοκκίνου να τρέχει...

Αν μη τι άλλο η τραγουδίστρια ένιωσε ελαφρώς αμήχανα

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Το σύνθημα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ που έκανε την Κοκκίνου να τρέχει...
ADVERTISEMENT

Σε εκδήλωση που οργανώθηκε από τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία γνώρισε την αποθέωση από τους ΑΠΟΕΛίστες.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο ενθουσιασμός τους ήταν τόσο έντονος, που ξεκίνησαν να λένε συνθήματα και κάποια από αυτά την έκαναν να νιώσει κάπως αμήχανα.

ADVERTISEMENT

Αρχικά η Έλλη Κοκκίνου, πριν ξεκινήσει να τραγουδάει, ευχήθηκε λέγοντας: «Εύχομαι τα καλύτερα σ’ αυτή την ομάδα. Εύχομαι πάρα πολλές νίκες. Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στην ομαδάρα σας και σε όλους εσάς, την ψυχή της».

Αμέσως μετά οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ξεκίνησαν να τραγουδούν ρυθμικά: «Έλλη μ@@@@ρα για πάντα ΑΠΟΕΛαρα» με την τραγουδίστρια να τρέχει κρατώντας το κασκόλ της ομάδας της Λευκωσίας.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο