E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Κύπριος influencer και ευρωβουλευτής Φειδίας «είναι δάκτυλος» του Έλον Μασκ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Πώς γνωρίστηκαν

Ο Κύπριος influencer και ευρωβουλευτής Φειδίας «είναι δάκτυλος» του Έλον Μασκ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/1/2025 | 18:28

Η περίπτωση του Κύπριου ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου προκαλεί εντύπωση, τόσο γιατί μπήκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επειδή είναι influencer, όσο και γιατί σε κάθε συνεδρίαση της ΕΕ είναι αναποφάσιστος, εκτός αν αφορά τα συμφέροντα του Έλον Μασκ.

Ο νεαρός που έγινε γνωστός από αναρτήσεις στα social media και δηλώνει άσχετος από την πολιτική, συχνά ρωτάει τους διαδικτυακούς ακολούθους του για τις επόμενες κινήσεις του, ώστε να εκφράζει το λαϊκό συναίσθημα. Ωστόσο, σε μερικές πρωτοβουλίες που πήρε χωρίς να ρωτήσει τους ιντερνετικούς φίλους του, αποθεώθηκε στη συνέχεια από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, γιατί έτυχε να συμφωνούν στο ίδιο ζήτημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το Politico, ένα ενδεικτικό παράδειγμα ήταν το ζήτημα της εκλογής της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ως επικεφαλής της Κομισιόν. Η εκλογή έγινε αμέσως μόλις ο Φειδίας έλαβε καθήκοντα, περίοδο που ακόμα δεν γνώριζε από πολιτική, πόσο μάλλον τον μηχανισμό των Βρυξελλών.

Εντούτοις, μέσω βίντεο που δημοσίευσε, εξαπέλυσε επίθεση στη Φον Ντερ Λάιεν, με τον Μασκ να το αναδημοσιεύει, εξυμνώντας το ήθος του νεαρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, στις συνεδριάσεις για την Πράξη Ψηφιακών Υπηρεσιών, το εγχειρίδιο κανόνων της ΕΕ που ωθεί τις μεγάλες εταιρείες να περιορίσουν το παράνομο περιεχόμενο, ο Κύπριος ευρωβουλετής και influencer έχει προωθήσει την ατζέντα του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, που φαίνεται να μη συμμορφώνεται σε ό,τι αφορά το παράνομο περιεχόμενο.

Μάλιστα, ο Μασκ σχολιάζοντας τις ενέργειες του, χαιρέτισε τις πρωτοβουλίες του, αναφέροντας ότι είναι «φοβερές, ειδικά από τη στιγμή που προέρχονται από ένα εκλεγμένο μέλος της ΕΕ.

Σημειώνεται, ότι ο Φειδίας και ο Μασκ γνωρίστηκαν όταν ο πρώτος κατασκήνωσε για καιρό έξω από τα γραφεία του δισεκατομμυριούχου μόνο και μόνο για να βγάλουν μια selfie.

«Λες πράγματα πολύ απλά, αλλά είσαι αυτό το είδος του περίεργου τύπου», είπε πει ο νεαρός στον Αμερικανό κροίσο, όταν εκείνος σταμάτησε για να τον χαιρετήσει, επειδή του έκανε εντύπωση ότι ένας άγνωστος κοιμόταν σε σκηνή έξω από την επιχείρησή του.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πράκτορες της Μοσάντ τηλεφωνούν σε αξιωματούχους του καθεστώτος: «Είσαι ο επόμενος, πρόσεχε»

Πριν 10 ώρες

Το επίπεδο διείσδυσης είναι τόσο μεγάλο που πλέον επικοινωνούν τηλεφωνικά με στρατιωτικούς ηγέτες και τους προειδοποιούν ότι βρίσκονται ήδη σε «μαύρη λίστα»

Βόλος: Απατεώνας Ρομά παρίστανε τον γιατρό ‑ Πιάστηκε με 10.000 ευρώ στα χέρια

Πριν 10 ώρες

Tηλεφώνησε σε γυναίκα και της είπε ότι είναι γιατρός, η κόρης της έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος και έπρεπε να μπει επειγόντως στο χειρουργείο

Καλαμαριά: Απολογείται σήμερα ο 19χρονος φίλος του Κλεομένη

Πριν 10 ώρες

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος προσήλθε αυτοβούλως στα δικαστήρια για να καταθέσει για το αιματηρό συμβάν

Ανοδο στη χρήση κοκαΐνης δείχνουν τα λύματα στην Αττική ‑ Για πρώτη φορά καταγράφεται κεταμίνη

Πριν 10 ώρες

Τις τάσεις στη χρήση ψυχοδραστικών ουσιών για το 2025 αποκαλύπτει η ανάλυση των λυμάτων

Βενζινάδικα: Πού έχουν ξεκινήσει απεργίες διαρκείας ‑ Τα δεδομένα για τους πρατηριούχους της Αττικής

Πριν 10 ώρες

Σήμερα, επίκειται η συνάντηση της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος με τον αρμόδιο υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο

Το σχέδιο της ΕΛΑΣ για το κυκλοφοριακό «έμφραγμα»: Στόχος η μείωση μετακινήσεων κατά 25%

Πριν 10 ώρες

Την βελτίωση του κυκλοφοριακού προβλήματος φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει το νέο σχέδιο της αστυνομίας. Τι προβλέπει και πότε τίθεται σε εφαρμογή.

Πέθανε η διάσημη γάτα της Ακρόπολης, Λουκία, σε ηλικία 17 ετών

Πριν 10 ώρες

Η γνωστή και αγαπητή σε όσους βρίσκονταν πέριξ του Αρχαίου Θεάτρου του Διονύσου, γάτα Λουκία, πέθανε σε ηλικία 17 ετών.

Πατήσια: Συνελήφθη γνωστός τράπερ μετά από καταδίωξη

Πριν 10 ώρες

Eχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, σκόνη και κρύο

Πριν 10 ώρες

Χιόνια σε ορεινά

Ισραηλινά ΜΜΕ: Οι IDF επιτέθηκαν σε στόχους του ιρανικού ναυτικού στη Κασπία Θάλασσα

Χτες

Το Ιράν μπορεί να εισάγει εμπορεύματα μέσω βόρειων λιμανιών όπως το Μπαντάρ Ανζάλι

Αίγινα: Το μαρτύριο της σταγόνας περνούν οι κάτοικοι‑ Ακατάλληλο για κάθε χρήση το νερό στο νησί

Χτες

Οι κάτοικοι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν εμφιαλωμένα νερά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.