E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανακοίνωσε ότι παντρεύται στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της ‑ Εκεί θα γίνει ο γάμος της πασίγνωστης Ελληνίδας

Ποιος είναι ο γαμπρός – Αυτός θα τους παντρέψει

Ανακοίνωσε ότι παντρεύται στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της ‑ Εκεί θα γίνει ο γάμος της πασίγνωστης Ελληνίδας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/1/2025 | 10:02

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, η γνωστή πολιτικός, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Λεωνίδα Μαντωνάκη, και την ίδια στιγμή, το ζευγάρι σχεδιάζει τον επικείμενο γάμο τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret, η πολιτικός, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, και ο σύντροφός της προγραμματίζουν τον πολιτικό τους γάμο για τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Πολιτικός Γάμος στον Πειραιά

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού θα τελεστεί στο Δημαρχείο του Πειραιά, με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη να αναλαμβάνει την τελετή. Η επιλογή της ημερομηνίας συνδυάζεται με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, προσεγγίζοντας το κλίμα της αγάπης και του έρωτα. Η Δόμνα Μιχαηλίδου έχει επιλέξει να παντρευτεί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, αντανακλώντας την προσωπική της προτίμηση για μια λιτή και συναισθηματική τελετή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θρησκευτικός Γάμος στην Αίγινα το Καλοκαίρι

Το ζευγάρι έχει επίσης προγραμματίσει να πραγματοποιήσει τον θρησκευτικό του γάμο το καλοκαίρι, στο νησί της Αίγινας, έναν τόπο που φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σημασία για την Δόμνα Μιχαηλίδου. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το νησί του Αργοσαρωνικού θα φιλοξενήσει μια μεγάλη γιορτή, με τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού να γιορτάζουν την ένωση τους με τα γαμήλια δεσμά, αλλά και την αναμονή του ερχομού του πρώτου τους παιδιού.

Σχόλια της Δόμνας Μιχαηλίδου για το Παρελθόν και το Παρόν της

Σε συνέντευξή της στο «Πρωινό» του ANT1, η Δόμνα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στην πορεία της το 2024 και τις σημαντικές αλλαγές στη ζωή της. Όπως είπε, «Η χρονιά που πέρασε είχε και τα πάνω και τα κάτω της. Είχα την τιμή να υπηρετήσω ως Υπουργός Εργασίας, αυτό μετά άλλαξε και στεναχωρήθηκα. Μετά ήρθε η πρόταση γάμου από τον άνδρα μου και τρεις μήνες αργότερα έμεινα έγκυος». Η πολιτικός έδειξε ότι, παρά τις δυσκολίες, η προσωπική της ζωή διανύει μια περίοδο γεμάτη ευχάριστες εξελίξεις, με την αναμονή του γάμου της και του παιδιού της να είναι το επόμενο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η γνωριμία, το πρώτο φιλί και το «μην το πεις σε κανέναν»

Σήμερα

Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα έδωσαν μία απολαυστική συνέντευξη στον Φάνη Λαμπρόπουλο και μίλησαν για την αρχή της σχέσης τους.

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Σήμερα

Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το «μπαμ» με μια από τις πιο... καυτές WAG στην Ευρώπη

Χτες

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετακομίζει στην πόλη με την καλλονή σύζυγό του.

Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει στη δράση επτά μήνες μετά από τη γέννηση του γιου της

Χτες

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θ` αγωνιστεί την 1η Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη

Γιώργος Λιάγκας – Έρχεται νέο μέλος στο Πρωινό: Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Χτες

Το πρωί της Παρασκευής 16/1, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε στον «αέρα» του Πρωινού μια ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους συνεργάτες του

Λάκης Γαβαλάς για Αννα Βίσση: «Μου είπε ότι την χρησιμοποιώ για να γίνω διάσημος»

Χτες

«Αυτό φυσικά δεν ήταν δικό της και ξέρω ακριβώς ποιανού είναι», πρόσθεσε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.