ADVERTISEMENT

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση

Είχε εμφανιστεί μόλις 12 ημέρες πριν από τον θάνατό του

Από το NEWSROOM
1' χρόνος ανάγνωσης
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση
ADVERTISEMENT

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου και τηλεόρασης Ιάσων Τριανταφυλλίδης., ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Μόλις 12 ημέρες πριν από τον θάνατό του, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό» στον ANT1 κάνοντας την κριτική του για τη σειρά της ΕΡΤ βασισμένη στη ζωή της Μαρίας Κάλλας.

ADVERTISEMENT

«Η σειρά έχει φοβερή παραγωγή, ωραία φωτογραφία, έχει μια σπουδαία. Έχει μια σπουδαία Ελένη Ράντου στον ρόλο της μαμάς της Μαρίας Κάλλας. Η πραγματική μάνα της Μαρίας Κάλλας ήταν πιο σκύλα.

Είχε μια εξαιρετική Ρένια Λουιζίδου και είναι θαύμα η Κάρμεν Ρουγγέρη. Η σειρά είναι αρκετά επίπεδη χωρίς να έχει αυτό το κάτι», ήταν η κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη στην τελευταία του όπως αποδείχθηκε τηλεοπτική εμφάνιση.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο