ADVERTISEMENT

Εκκενώθηκε συρμός του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο ‑ Βαγόνι γέμισε καπνούς

Ο συρμός αποσύρθηκε στο αμαξοστάσιο για τεχνικό έλεγχο

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Εκκενώθηκε συρμός του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο - Βαγόνι γέμισε καπνούς
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής (31/1) στον ΗΣΑΠ, όταν συρμός που είχε κατεύθυνση τον Πειραιά εκκενώθηκε στον σταθμό του Μοσχάτου, επειδή γέμισε καπνούς.

ADVERTISEMENT

Ο συρμός αποσύρθηκε στο αμαξοστάσιο για τεχνικό έλεγχο.

«Σας ενημερώνουμε, ότι συρμός στη Γραμμή 1 του Μετρό εκκενώθηκε στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής στον σταθμό Μοσχάτο, λόγω τεχνικής βλάβης, που προκάλεσε έκλυση καπνού, πιθανότατα κατά το φρενάρισμα. Ο συρμός αποσύρθηκε στο αμαξοστάσιο για τεχνικό έλεγχο. Το περιστατικό προκάλεσε προσωρινά μικρές καθυστερήσεις μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στη Γραμμή», αναφέρει η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο