ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Επιδικάστηκαν 800.000 ευρώ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών επιδίκασε την πρώτη αποζημίωση για οικογένεια νεκρού του δυστυχήματος των Τεμπών. Η υπόθεση αφορά εργαζόμενο ελεγκτή που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα. Μέλη της οικογένειάς του ενήγαγαν τον ΟΣΕ και την Hellenic Train.
Σύμφωνα με τον εργατολόγο Αλέξη Μητρόπουλο που μίλησε στο OPEN, το δικαστήριο επιδίκασε στη σύζυγο και κάθε ένα από τα τρία παιδιά του θανόντος από 200.000 ευρώ, συνολικά 800.000 ευρώ. Οι εταιρείες αναμενόταν να προσφύγουν σε ανώτερο βαθμό.
Ο δικηγόρος Σπύρος Φρεμεντίτης, σχολιάζοντας την υπόθεση σημείωσε: «Εδώ το δικαστήριο σε πρώτο βαθμό έκρινε τα γεγονότα. Είναι Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Απέδωσε δικαιοσύνη. Έδωσε σε μια οικογένεια μια δικαίωση, είναι μια τετραμελής οικογένεια. Άφησε τη γυναίκα του και τρία παιδιά. Τους έδωσε σε κάθε έναν 200.000 ευρώ».
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ