ADVERTISEMENT

Γρηγόρης Πετράκος για αμβλώσεις και Παπαθωμά: «Ο Πλάτωνας λέει ότι η ψυχή μπαίνει ... »

«Δεν χρειάζεται να…»

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Γρηγόρης Πετράκος για αμβλώσεις και Παπαθωμά: «Ο Πλάτωνας λέει ότι η ψυχή μπαίνει ... »
ADVERTISEMENT

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο τραγουδιστής μίλησε για τα επαγγελματικά του, ενώ ρωτήθηκε και για τις αμβλώσεις με αφορμή την δήλωση που είχε κάνει η πρώην σύζυγός του και είχε προκαλέσει εντάσεις.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Συγκεκριμένα, η Θεοφανία Παπαθωμά είχε συμφωνήσει με τον Άρη Σερβετάλη γεγονός που προκάλεσε οργή, ωστόσο, η ηθοποιός είχε επανέλθει με ανάρτηση προσπαθώντας να εξηγήσει τα λόγια της και να… μαζέψει τα αμάζευτα.

Τι είπε ο Γρηγόρης Πετράκος για τις αμβλώσεις

«Δεν έχει ανάγκη να την υπερασπιστώ. Το ότι αφαιρείται μια ζωή, αφαιρείται αλλά η κοινωνία συμφώνησε σιωπηρά να θεωρείται νόμιμο για λόγους που είναι σοβαροί και υπαρκτοί στον πρώτο μήνα. Πρέπει να έχουμε χαμηλό βλέμμα γιατί αφαιρούμε μια ζωή. Ο Πλάτωνας λέει ότι η ψυχή μπαίνει στο έμβρυο κατά τη διάρκεια της σύλληψης. Ας διαβάσουμε τους Αρχαίους φιλοσόφους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Πετράκος.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο