ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
«Είμαι πνευματικός της τραγουδίστριας» είπε

Ο ιερέας και η παρέα του κατανάλωσαν άφθονο φαγητό και ποτό κατά τη διάρκεια της βραδιάς μη μπορώντας τελικά να πληρώσουν τον λογαριασμό
Ένας 46χρονος ιερέας επέλεξε να διασκεδάσει για την Τσικνοπέμπτη στα μπουζούκια, αλλά… δεν είχε να πληρώσει τον λογαριασμό. Το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε γνωστό κέντρο διασκεδάσεως επί της Λεωφόρου Συγγρού στην Αθήνα.
Ο ιερέας επισκέφθηκε την Πέμπτη (20/2) στις 23:00 το γνωστό νυχτερινό κέντρο στη λεωφόρο Συγγρού με μια παρέα 9 ατόμων για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα πασίγνωστης τραγουδίστριας.
Τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη παρέα κατανάλωσαν άφθονο φαγητό και ποτό. Κάποια στιγμή, περίπου στις 3.00, ο 46χρονος ζήτησε τον λογαριασμό από σερβιτόρο.
Ο λογαριασμός φέρεται να έφτασε στο τραπέζι, αναγράφοντας ποσό κοντά στα 2.000 ευρώ. Ο ιερέας κάλεσε τότε τον υπεύθυνο του καταστήματος, που γνώριζε προσωπικά και είπε πως δεν μπορούσε να καταβάλει το ποσό.
Ως δικαιολογία πρόβαλε το ότι δεν έφερε εκείνη τη στιγμή μετρητά ή τραπεζική κάρτα, και ζήτησε προθεσμία μέχρι την αυριανή για να εξοφλήσει τον λογαριασμό.
Ακολούθησε ένταση, καθώς ο υπεύθυνος ενημέρωσε τον ιερωμένο πως δεν μπορούσε να φύγει από το κατάστημα εάν δεν εξοφλείτο το ποσό. Ο 46χρονος όμως είχε γνωριμίες και με την τραγουδίστρια του κέντρου, όντας πνευματικός της!
Της ζήτησε έτσι να εγγυηθεί εκ μέρους του, πράγμα που έκανε, ενώ αναμένεται ακόμα ο συγκεκριμένος να καταβάλλει το ποσό.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ