ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Νέες δηλώσεις

Να μείνει πίσω το συμβάν που ο ίδιος έπραξε στην Εθνική Πινακοθήκη πετώντας στο πάτωμα έργα που χαρακτήρισε βλασφημα, ευχήθηκε ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ Νίκος Παπαδόπουλος κατά την έλευση του στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας για την εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Άνθιμου.
«Εύχομαι να μείνει πίσω αυτό το συμβάν και να μην υψωθούν ξανά εωσφορικά σύμβολα μέσα στην Εθνική Πινακοθήκη των Ελλήνων. Μην επιτρέψετε Έλληνες εωσφορικά σύμβολα μέσα στην Εθνική Πινακοθήκη του ελληνικού λαού. Είναι περιττώματα του διαβόλου. Να τα πάρει η κα. Μενδώνη να τα βάλει σπίτι της» δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ