ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οι Τούρκοι κακοποιοί έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε πεδίο επίλυσης των διαφορών τους, φέρνοντας μαζί μέρος της παράνομης δραστηριότητας τους




Ο 29χρονος από την Τουρκία συνελήφθη στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο από αστυνομικούς του τμήματος αναζητήσεων. Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Ο 29χρονος με το παρατσούκλι «γκλοκ» από τον τύπο πιστολιού, φέρεται ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε καταστηματάρχες στη Σμύρνη της Τούρκιας, ζητώντας υπέρογκα ποσά. Μάλιστα, σε περίπτωση μη καταβολής του ποσού, ο 29χρονος καθοδηγούσε τους συνεργούς του να προβούν σε ένοπλες επιθέσεις, με σκοπό τον εκφοβισμό των θυμάτων τους, όπως μεταδίδει το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Οι Τούρκοι κακοποιοί έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε πεδίο επίλυσης των διαφορών τους, φέρνοντας μαζί μέρος της παράνομης δραστηριότητας τους.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ