E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μισέλ Ομπάμα: Η αποκαλυπτική συνέντευξη εν μέσω φημών για διαζύγιο

«Ο Μπάρακ ήθελε και τρίτο παιδί, εγώ όχι»

Μισέλ Ομπάμα: Η αποκαλυπτική συνέντευξη εν μέσω φημών για διαζύγιο
instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/3/2025 | 08:20

Η Μισέλ Ομπάμα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ στο μέλλον.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφανίστηκε η Μισέλ Ομπάμα, η οποία μίλησε σε podcast και φανέρωσε πτυχές της ζωής της με τον Μπάρακ και την οικογένειά τους, εν μέσω των φημών που υπάρχουν για κρίση στον γάμο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ αναφέρθηκε στις διαφορετικές απόψεις της ίδιας και του συζύγου της σχετικά με την οικογένειά τους στο επεισόδιο της 20ής Μαρτίου του podcast «Not Gonna Lie» της Kelce.

«Ένιωθα τυχερή με τα δύο κορίτσια μου», είπε η Μισέλ Ομάμα για τη Μάλια και τη Σάσα. «Ο Μπάρακ έλεγε πως πρέπει να κάνουμε ακόμη ένα παιδί, μα εγώ αντιδρούσα παράξενα σε αυτό. Δεν ήθελα. Σκεφτόμουν ότι τα κορίτσια μου ήταν τόσο ήρεμα και καλά, που μπορεί να ερχόταν στη ζωή μας ένα πολύ απαιτητικό μωρό».

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ στο μέλλον ή τις φήμες που την ήθελαν υποψήφια στο παρελθόν: «Ήθελα τα παιδιά μου να έχουν την ελευθερία να μην έχουν τα μάτια του κόσμου πάνω τους. Και έτσι όταν με ρωτάνε αν θα έβαζα ποτέ υποψήφια η απάντηση είναι όχι. Αν θέλετε να με ακούσετε, τότε δεν έχετε απολύτως καμία ιδέα για τη θυσία που κάνουν τα παιδιά σας όταν οι γονείς τους βρίσκονται σε έναν τέτοιο ρόλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημείωσε επίσης ότι «δεν την ενδιαφέρει η πολιτική με αυτόν τον τρόπο». «Η σκέψη του να φέρω τα κορίτσια μου ξανά στο προσκήνιο, όταν μόλις τώρα βρίσκουν τον εαυτό τους και εδραιώνονται ως προσωπικότητες με απωθεί. Νομίζω ότι έχουμε κάνει αρκετά … έχουν ήδη εκτίσει την ποινή τους».

Παράλληλα η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε την αγαπημένη της ώρα μες στην ημέρα, ένα σημείο για το οποίο ο Μπαράκ Ομπάμα δεν χάνει την ευκαιρία να αστειευτεί μαζί της.

«Δεν θα πω ψέματα», είπε. «Η καλύτερη ώρα είναι η ώρα του ύπνου. Ο άντρας μου με πειράζει για το πόσο νωρίς μπορεί να πέσω για ύπνο, αλλά δεν καταλαβαίνει την ιδέα του να ξαπλώσεις σε καθαρά και μυρωδάτα σεντόνια. Αν έχουμ κόσμο στο σπίτι είμαι εκεί, γελάω, μιλάω, διασκεδάζω. Από τη στιγμή που θα τελειώσει όλο αυτό… απλώς προσπαθώ να μην πέσω για ύπνο πριν δύσει ο ήλιος. Τα κορίτσια μου κοιμούνταν νωρίς. Έκαναν μπάνιο στις 7 και στις 7:30 είχαν κοιμηθεί. Μετά ήταν οι λίγες στιγμές που δεν είχα κάποιον να μου ζητά κάτι. Ίσως εκεί να ξεκίνησε η συνήθεια του να κοιμάμαι νωρίς».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eίναι η κόρη πασίγνωστης ηθοποιού ‑ Σνομπάρει το Hollywood και ασχολείται με τις σπουδές της

Πριν 4 ώρες

Επέλεξε να χαράξει τη δική της πορεία, μακριά από τη λάμψη της showbiz

Η ασυνήθιστη συμφωνία της Cameron Diaz με τον σύζυγό της

Πριν 4 ώρες

Η ανατρεπτική πρόταση της για έναν ευτυχισμένο γάμο

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο πριν δουν τον Κάρολο

Χτες

Το ζευγάρι φέρεται να υπεβλήθη σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας πριν από τη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο στο Χάιγκροουβ

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

Χτες

Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

Χτες

Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

Χτες

Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

Χτες

Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Χτες

«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τον χωρισμό του και τι αποφάσισαν για τον γιο τους

Χτες

Η Jessie J και ο Chanan Safir Colman επιβεβαίωσαν δημόσια τον χωρισμό τους, τονίζοντας ότι η κοινή ανατροφή του τρίχρονου γιου τους Sky παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.