ADVERTISEMENT

«Κόλαφος» ο Αντώνης Κανάκης για την κυβέρνηση: «Δεν έχει συνείδηση ένας να πει “Είμαστε ένοχοι”;»

«Περιμένω να βγει ένας και να πει: “Δεν αντέχω άλλο”»

Newsroom

Ενημερώθηκε
2' χρόνος ανάγνωσης
«Κόλαφος» ο Αντώνης Κανάκης για την κυβέρνηση: «Δεν έχει συνείδηση ένας να πει “Είμαστε ένοχοι”;»
ADVERTISEMENT

Ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από την εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα», δεν μάσησε τα λόγια του και ξέσπασε για ακόμα μία φορά σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών και ειδικότερα για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Με έντονο ύφος, εξέφρασε την αγανάκτησή του για την ατιμωρησία και τη σιωπή της πολιτικής σκηνής, απαιτώντας επιτέλους μία ανάληψη ευθύνης και μία υποτυπώδη επίδειξη ενσυναίσθησης απέναντι στους γονείς των θυμάτων, οι οποίο προσπαθούν να βρουν δικαίωση, δύο χρόνια αργότερα.

ADVERTISEMENT

«800.000€ τους στοίχισε το λεγόμενο μπάζωμα, ενώ ένα απλό συστηματάκι – και το λέω επίτηδες
για να τονίσω πόσο απλό είναι – για να ελέγχει αν τα τρένα βρίσκονται σε πορεία σύγκρουσης, θα κόστιζε 80.000€», ανέφερε εξοργισμένος, υπογραμμίζοντας τη διαχρονική αδιαφορία και την έλλειψη προτεραιοτήτων που οδήγησαν στη φονική σύγκρουση, με αφορμή δηλώσεις του Νίκου Πλακιά το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αντώνης Κανάκης: «Να δω έστω έναν που δεν άντεξε»


Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για τη στάση των κυβερνητικών προσώπων, αναφερόμενος συγκεκριμένα στον Βασίλη Οικονόμου, τον πρώην υφυπουργό Μεταφορών που βρισκόταν στο διπλανό παράθυρο με τον πατέρα της Θώμης και της Χρυσής Πλακιά, λέγοντας: «Δεν μπορεί, κάτι αισθάνεται αυτός ο άνθρωπος. Ένας δεν υπάρχει να πει “Αποχωρώ από την πολιτική, δεν αντέχω άλλο να στηρίζω αυτό το πράγμα”;».

Ο Αντώνης Κανάκης συνέχισε, υπογραμμίζοντας το τεράστιο έλλειμμα συνείδησης στον πολιτικό κόσμο: «Δεν έχει συνείδηση ένας να πει “Είμαστε ένοχοι”! Αν είχαμε φροντίσει για 2-3 βασικά πράγματα, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα είχαν χάσει τη ζωή τους!»

ADVERTISEMENT

Με οργισμένη ειρωνεία, σχολίασε τη συνεχιζόμενη πολιτική ανευθυνότητα, λέγοντας πως περιμένει «να ξυπνήσει αύριο και να δει έστω έναν που δεν άντεξε και δήλωσε ότι αποχωρεί, ότι δεν μπορεί να συμμετέχει άλλο σε αυτή την κατάσταση. Αλλά ούτε ένας δεν το κάνει»

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο