ADVERTISEMENT

H Βάσια Τριφύλλη για την κατάθεση της Παπούλια στη δίκη Φιλιππίδη: «Είναι όμορφη, κάτι πρέπει να της δείξεις»

Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Θα τον φυλακίσουμε τώρα επειδή είναι εpωτικός;»

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
H Βάσια Τριφύλλη για την κατάθεση της Παπούλια στη δίκη Φιλιππίδη: «Είναι όμορφη, κάτι πρέπει να της δείξεις»
ADVERTISEMENT

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια, μίλησε η Βάσια Τριφύλλη, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

«Αγαπώ πολύ τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μη με βρίσετε. Έχει τόσο πολύ ταλέντο και ο Θεός ούτε καν που το ζύγισε. Είπε στον Φιλιππίδη “παρ’ τα όλα”», σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια η δημοσιογράφος της εκπομπής την ενημέρωσε για την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια.

«Η Εβελίνα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα. Δεν μπορείς να της αντισταθείς. Κάτι πρέπει να της δείξεις. Κατάλαβες; Εγώ και ο Πέτρος έχουμε κάνει συνύπαρξη καμαρινιού. Ήμασταν μαζί στο Δελφινάριο. Ποτέ δεν είχα βιώσει άσχημη συμπεριφορά από εκείνον και τον στηρίζω. Αγαπούσα πολύ και τη μάνα του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψει στο θέατρο. Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο, γιατί έχει ήδη λείψει παρά πολύ. Η υπόθεση αυτή δεν θα του κάνει κακό. Θα του μείνει η ταμπέλα του εpωτικού άντρα, γιατί είναι εpωτικός. Θα τον φυλακίσουμε τώρα γι’ αυτό;», συμπλήρωσε η Βάσια Τριφύλλη.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο