ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο παρουσιαστής

Με αφορμή το ρεπορτάζ για την αύξηση της εγκληματικότητας στη Ρόδο, ο Αντώνης Κανάκης δε δίστασε να μοιραστεί μια προσωπική εμπειρία μέσα από τη χθεσινή εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για πρώην συνεργάτη του.
«Έχουμε και μία προσωπική μας υπόθεση. Είχαμε έναν συνεργάτη -πρέπει να τον κατονομάσουμε κάποια στιγμή- και μας έχει κατακλέψει. Καταδικάστηκε από τα δικαστήρια», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.
«Όπως ξέρετε, σε αυτή τη χώρα υπάρχουν άνθρωποι που καταδικάζονται, αλλά τα έχουν βολέψει στη ζωή τους έτσι ώστε να μην μπορούν να πληρώνουν τίποτα. Κι αυτός από ό,τι ξέρουμε στη Ρόδο βρίσκεται. Όλη αφρόκρεμα με τα κυκλώματα σε ένα νησί; Τι γίνεται με τη Ρόδο;» πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS