E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάνος Βλάχος: Η απάντηση για τον στίχο με Αδωνι και Πορτοσάλτε

Τι απάντησε ο Πάνος Βλάχος για τον πολυσυζητημένο στίχο «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Αδωνι και Πορτοσάλτε»

Πάνος Βλάχος: Η απάντηση για τον στίχο με Αδωνι και Πορτοσάλτε
instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/4/2025 | 09:03

Ο Πάνος Βλάχος αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου τον λόγο που έγραψε τον στίχο του τραγουδιού του που αναφέρεται στους Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε και σχολίασε και τη φράση «στα χέρια του λάθος μπάτσου».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Πάνος Βλάχος ανέφερε: «Φυσικά υπάρχει ο λάθος και ο σωστός μπάτσος. Όπως υπάρχει και ο λάθος και ο σωστός ηθοποιός. Όπως υπάρχει και ο λάθος και ο σωστός δημοσιογράφος. Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι εντεταλμένοι ούτε όλοι οι ηθοποιοί βιαστές και παιδόφιλοι. Υπάρχει ο άνθρωπος που κάνει καλά τη δουλειά του και ο άνθρωπος που δεν την κάνει σωστά. Φυσικά, και έτσι πρέπει να είναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πάνος Βλάχος αναφέρθηκε και στον πολυσυζητημένο στίχο «μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Αδωνι και Πορτοσάλτε», σημειώνοντας ότι το έγραψε:

«Γιατί είμαι άνθρωπος. Γιατί δεν είμαι βόδι. Γιατί δεν είμαι ασυγκίνητος από αυτό που συμβαίνει. Η τέχνη μου συνδέεται με το πώς αισθάνομαι. Εμένα η τέχνη μου και η ύπαρξή μου έχουν να κάνουν με το πώς αισθάνομαι τα πράγματα. Όταν διαφωνείς με κάποιον δεν τον πετάς στα σκουπίδια, αλλά τον σατιρίζεις και τον καυτηριάζεις. Τον ρεντικουλάρεις, τον γελοιοποιείς, τον μετακινείς, τον προκαλείς. Ειδικά όταν μιλάς για κάποιον που έχει την εκατονταπλάσια δύναμη, πορεία, χρηματική πλάτη από εσένα. Δεν θα κάνω μάθημα στιχουργικής».

Όταν ρωτήθηκε αν ο Πορτοσάλτε έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, ο ηθοποιός απάντησε: "Το έχει. Εγώ λέω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος και οι απόψεις του είναι ίδιες απόψεις κι είναι στον ίδιο σάκο με ανθρώπους οι οποίοι διοικούν τη χώρα και δεν είναι ανεξάρτητη η άποψή του. Έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του ο οποιοσδήποτε άνθρωπος (…)".

Στη συνέχεια ο Πάνος Βλάχος, πρόσθεσε: «Δεν είναι απανθρωπιά να εκφράζεις την άποψη σου. Είναι απανθρωπιά, με το που έχουν συμβεί αυτά τα πράγματα να υπάρχει ευθεία επίθεση και προπαγάνδα απέναντι στους ανθρώπους που έχουν χάσει τα παιδιά τους… Δεν είναι έκφραση απόψεων. Είναι κριτική σε ανθρώπους που υποφέρουν, είναι απόπειρα συγκάλυψης, μια λασπολογία και μια θόλωση ενός κόσμου που υποφέρει. Και εγώ σε αυτόν τον κόσμο υπάρχω και ζω. Και λέω ότι οι λέξεις στα τραγούδια μου και οι λέξεις γενικά… Τις μέρες που συνέβαιναν όλα αυτά υπήρχε μια αδιανόητη προπαγάνδα και μια αδιανόητη συγκάλυψη… Έγινε αυτό ή εγώ ζούσα εκείνη τη στιγμή στην Σλοβενία και έπινα πίνα κολάντα;».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δούκισσα Νομικού απάντησε στις πιο συχνές αναζητήσεις στο ίντερνετ για εκείνη: «Συγγνώμη νούμερο ένα είναι η ηλικία μου;»

Πριν 10 ώρες

«Δεν ξέρουν ότι είμαι 25; Έλα Χριστέ και Παναγιά», είπε με χιούμορ το μοντέλο

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και μετά τη γέννα

Πριν 10 ώρες

Κάθε ατέλεια είναι απόδειξη ότι έζησα, ότι μεγάλωσα, έγραψε στην ανάρτησή της η Instagrammer

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Πριν 10 ώρες

Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Χτες

Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Χτες

Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.

Ο Robbie Williams απέλυσε τον μάνατζέρ του μετά από 14 χρόνια

Χτες

Τέλος στη συνεργασία με τον Μάικλ Λόνι - «Το μουσικό τοπίο αλλάζει γρήγορα», εξήγησε

Εβελίνα Παπούλια: «Το σενάριο του Σ` αγαπώ Μ` αγαπάς ήταν χάλια ‑ Το απορρίψαμε πάρα πολλοί»

Χτες

Στην αγκαλιά του Φάνη: Καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου ήταν η Εβελίνα Παπούλια, το βράδυ της Πέμπτης 12/3 και μίλησε για όλα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.