ADVERTISEMENT

Σάλος με την ψυχίατρο του Μαραντόνα: «Έκανα σeξ με τον χοντρό να τον θεραπεύσω»‑ Τα χλευαστικά μηνύματα που την καίνε

Από το NEWSROOM

Ενημερώθηκε
2' χρόνος ανάγνωσης
Σάλος με την ψυχίατρο του Μαραντόνα: «Έκανα σeξ με τον χοντρό να τον θεραπεύσω»- Τα χλευαστικά μηνύματα που την καίνε
ADVERTISEMENT

Σάλος έχει ξεσπάσει στο περιθώριο της δίκης για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς βγήκαν στη φόρα χλευαστικά μηνύματα της ψυχιάτρου Αγκουστίνα Κοσάτσοφ, η οποία έλεγε "περιπαικτικά" ότι έκανε σeξ με τον Αργεντινό αστέρα, ως μία μέθοδο… θεραπείας.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο ψυχολόγος Κάρλος Ντίαζ, στα επίμαχα μηνύματα, έχει στείλει στο WhatsApp στην Κοσάτσοφ: «Καταδέχτηκες να κοιμηθείς με τον χοντρό… Γλυκιά!" με την ψυχίατρο να απαντά: «Χαχαχα. Λοιπόν, η θεραπεία είναι θεραπεία, ο καθένας έχει τη δική του τεχνική!».

ADVERTISEMENT
Η Κοσάτσοφ ισχυρίστηκε αρχικά μέσω ενός βοηθού της ότι τα σχόλια- που λέγεται ότι αποτελούν μέρος των φακέλων της εισαγγελίας- ήταν "ειρωνικά" και αρνήθηκε ότι η σχέση της με τον πρώην σταρ της Νάπολι και της Μπαρτσελόνα, Μαραντόνα, ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από επαγγελματική.
[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο