ADVERTISEMENT

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει πώς γιόρτασε το Πάσχα – «Αμα έχεις κουμπάρους καλλιτέχνες»

Ανέμελες στιγμές με την οικογένειά της

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει πώς γιόρτασε το Πάσχα – «Αμα έχεις κουμπάρους καλλιτέχνες»
ADVERTISEMENT

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου να βρέθηκε στη Disneyland πριν από μερικές ημέρες μαζί με τους δύο γιους της,, όμως πριν από λίγα εικοσιτετράωρα οι τρεις τους επέστρεψαν στην Ελλάδα και γιόρτασαν το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου κατάγεται η παρουσιάστρια.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Tην Κυριακή του Πάσχα (20/4), η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε με την οικογένειά της και μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την ημέρα. Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από το ψήσιμο του αρνιού, αλλά και από τον καφέ που ακολούθησε με τα αγαπημένα της πρόσωπα μετά το φαγητό.

ADVERTISEMENT

Με casual-chic εμφάνιση και φόντο τους στολισμένους δρόμους της Θεσσαλονίκης, η Σίσσυ Χρηστίδου απέδειξε για ακόμη μια φορά πως η μεγαλύτερη πολυτέλεια είναι οι στιγμές με τα παιδιά της. Μπορεί το Πάσχα να μην είχε Μίκυ και πυροτεχνήματα, είχε όμως μαγειρίτσα, σούβλες και εκείνο το ανεκτίμητο «Χριστός Ανέστη» που όταν το λες στην πόλη σου, δίπλα σε όσους αγαπάς, μοιάζει λίγο πιο αληθινό.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο