ADVERTISEMENT

Σιδερένια πόρτα πλάκωσε μικρό παιδί στη Λίμνη Ωραιοκάστρου

Η σιδερένια πόρτα τραυμάτισε το αγοράκι σε πρόσωπο και κεφάλι

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Σιδερένια πόρτα πλάκωσε μικρό παιδί στη Λίμνη Ωραιοκάστρου
ADVERTISEMENT

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Λίμνη Ωραιοκάστρου. Όπως αναφέρει το politesoraiokastrou.gr, το ατύχημα σημειώθηκε όταν μία βαριά, χαλασμένη πόρτα έπεσε και καταπλάκωσε το μικρό παιδάκι τραυματίζοντάς το στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι στο χώρο της λίμνης του Ωραιοκάστρου.

ADVERTISEMENT

Σύμφωνα με τον κάτοικο της περιοχής που βρέθηκε στο σημείο, η βαριά και χαλασμένη -εδώ και αρκετούς μήνες- πόρτα της εισόδου έπεσε πάνω στο μικρό παιδάκι την ώρα που έπαιζε το οποίο καταπλάκωσε και τραυμάτισε.

Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια παρέλαβε το παιδί και τους γονείς του, για να το μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το μικρό παιδί παραμένει στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο