E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θρήνος για τη Σύλβια Δεληκούρα

Η σπαρακτική της ανάρτηση

Θρήνος για τη Σύλβια Δεληκούρα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 5/5/2025 | 18:56

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Σύλβια Δεληκούρα, καθώς, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Δευτέρας 5/5, έφυγε από τη ζωή ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, η γιαγιά της.

Η ηθοποιός την αποχαιρέτησε δημόσια, αναρτώντας στο προφίλ της μία κοινή τους φωτογραφία, όπου πόζαραν η μία δίπλα στην άλλη, και έγραψε χαρακτηριστικά: «Έφυγε η γιαγιουλίνα μου». Αμέσως, φίλοι, συγγενείς, αλλά και οι ακόλουθοί της που την θαυμάζουν και είναι δίπλα της σε κάθε της βήμα, έσπευσαν να της συμπαρασταθούν και να την συλλυπηθούν, με τρυφερά λόγια, απαλύνοντας τον πόνο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση της Σύλβιας Δεληκούρα για τον θάνατο της γιαγιάς της

Ποια είναι η Σύλβια Δεληκούρα

Η Σύλβια Δεληκούρα γεννήθηκε το 1979 στην Άρτα. Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1999 συμμετέχοντας στις σειρές “Θύματα Ειρήνης” και “Χωρικά Ύδατα”. Την ίδια χρονιά έκανε και τη πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο στη ταινία “Προπατορικό Αμάρτημα” με πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στην τηλεόραση στις σειρές “Εκτός Πορείας”, “Να με προσέχεις”, “Κόκκινος Κύκλος”, “Τα Φιλαράκια” και “Το πιο γλυκό μου ψέμα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη σεζόν 2003-2004 πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του MEGA “Φιλοδοξίες”. Έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό το 2005 με τη συμμετοχή της στην κωμική νεανική σειρά “Θα βρεις το δάσκαλό σου”. Η σειρά ολοκληρώθηκε το 2007 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ μετά από αυτή ακολούθησαν και άλλες επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές. Το 2007 συμμετείχε σε ένα επεισόδιο – ιστορία της σειράς “Εντιμότατοι κερατάδες”, ενώ τη σεζόν 2007-2008 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά “1 μήνας και κάτι” σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Το 2008 έλαβε μέρος σε ένα επεισόδιο της σειράς “Σε είδα”, ενώ από το 2008 μέχρι το 2009 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά “Λόλα”.

Το 2013 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο του show μεταμφιέσεων “Your Face Sounds Familiar”, όπου πήρε την 9η θέση. Τη σεζόν 2013-2014 συμμετείχε στην ομάδα του late night show “Νικ Ο’ Κλοκ” με τον Νίκο Μουτσινά, ενώ τη επόμενη σεζόν συμμετείχε σε 7 επεισόδια της κωμικής σειράς “Μάνα Χ Ουρανού”. Το 2018 έκανε κάποιες έκτακτες εμφανίσεις στις σειρές “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και “Κάνε γονείς να δεις καλό”, ενώ τη σεζόν 2022-2023 πρωταγωνίστησε στη σειρά του MEGA “Μαίρη Μαίρη Μαίρη”.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέγκυ Ζήνα: «Όταν έμεινα έγκυος ο Δημήτρης Μητροπάνος το ανακοίνωσε μπροστά σε 3.000 άτομα»

Σήμερα

«Η σπουδαιότερη συνεργασία της ζωής μου ήρθε τη στιγμή που ήθελα να κάνω ένα διάλειμμά»

Καθηλώνει η Κάτια Δανδουλάκη: «Εκεί διαλύθηκα πραγματικά, έπαθα αυτόματα κατάθλιψη»

Σήμερα

«Δεν μπορούσα να κουνηθώ, να πάω να κάνω δύο βήματα, μετά ήρθε και η βαριά κατάθλιψη» περιγράφει η Κάτια Δανδουλάκη

Η Μαίρη Βιτινάρος με μαγιό στη Μύκονο

Χτες

Οι φωτογραφίες της μέσα στην πισίνα

Ο Τσάρλι Σιν παραδέχτηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με άντρες: «Δοκίμασα κάτι καινούριο»

Χτες

Ο ηθοποιός σημείωσε ότι ξεκίνησε να έχει αυτές τις εμπειρίες, όταν έκανε χρήση κρακ

`Κόλαφος` ο Νίκος Συρίγος κατά της Αριας Καλύβα μετά τις δηλώσεις της

Προχτές

`Η μάνα μου έχει 85% αναπηρία και είναι ολοζώντανη, άλλοι είναι εγκεφαλικά νεκροί`

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.