ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οι KAJ έχουν προκαλέσει αίσθηση με το τραγούδι «Bara Bada Bastu»

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα τραγούδια που φιλοξενούνται φέτος στη Eurovision είναι χωρίς αμφιβολία εκείνο της Σουηδίας.
Το συγκρότημα KAJ θα ανέβει στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού στον Α’ Ημιτελικό στις 13 Μαΐου στη Βασιλεία της Ελβετίας με ένα κομμάτι που εξυμνεί την παράδοση της.... φινλανδικής σάουνας. Το «Bara Bada Bastu», ο τίτλος του οποίου μεταφράζεται ως «Απλώς να κάνουμε σάουνα», υπογράφουν οι Anderz Wrethov, Axel Åhman, Jakob Norrgård, Kevin Holmström, Kristoffer Strandberg και Robert Skowronski.
Οι KAJ έκαναν την απόλυτη ανατροπή τον περασμένο Μάρτιο στο Melodifestivalen, όπου αναδεικνύεται κάθε χρόνο ο εκπρόσωπος της Σουηδίας στη Eurovision. Με το τραγούδι «Bara Bada Bastu» επικράτησαν του μεγάλου φαβορί, Måns Zelmerlöw, που έφερε τη μεγάλη νίκη στη χώρα του πριν από δέκα χρόνια με το «Heroes». Οι KAJ συγκέντρωσαν τους απαιτούμενους πόντους για να βρεθούν στη Βασιλεία και να διεκδικήσουν μια ακόμη πρωτιά για τη Σουηδία. Μάλιστα κατάφεραν όχι μόνο να ανατρέψουν τα δεδομένα, αλλά και να σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση στα προγνωστικά, δικαιώνοντας τους Σουηδούς για την επιλογή τους. Το τραγούδι τους έχει χαρίσει στους KAJ τον τίτλο του φαβορί και έχει φτάσει στην κορυφή του παγκόσμιου viral chart 50 του Spotify.
Η pop κουλτούρα σε ένα σημείο: TV, σειρές, μουσική, σινεμά, βιβλία και gaming. Όλη η ψυχαγωγία και τα νέα της, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS