ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Στόχος των διοργανωτών ήταν να παροτρύνουν ολόκληρη την πόλη της Βασιλείας να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της μουσικής

Το Τιρκουάζ Χαλί στρώθηκε για την Eurovision 2025, σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου 2025, σηματοδοτώντας την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της 69ης Eurovision, που διεξάγεται στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Η Klavdia, ευδιάθετη και χαμογελαστή, με ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε χρυσό χρώμα, δημιουργία των fashion designers Deux Hommes και custom-made παπούτσια από τη Maria Kotsona, περπάτησε στο περίφημο Τιρκουάζ Χαλί.
Συνοδευόταν από τη Χριστίνα Καλιακάτσου, η οποία συμμετέχει στη σκηνική εμφάνιση της χώρας μας, φορώντας ένα σατέν σύνολο από τη σχεδιάστρια Rdioli, καθώς και από τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Κωνσταντίνο Παντζόγλου.
Τη φετινή χρονιά, η διαδρομή στο Τιρκουάζ Χαλί ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία του θεσμού, καθώς ξεκινούσε από το δημαρχείο της πόλης (Rathaus) κι έφτανε μέχρι το Messe Basel και το Eurovision Village.


Στόχος των διοργανωτών ήταν να παροτρύνουν ολόκληρη την πόλη της Βασιλείας να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της μουσικής. Οι 37 αντιπροσωπείες των χωρών που συμμετέχουν στον Διαγωνισμό πήραν μέρος σ’ ένα εντυπωσιακό δρώμενο καθώς –υπό τις επευφημίες των fans και των κατοίκων της πόλης– επιβιβάστηκαν στα vintage τραμ τα οποία τους μετέφεραν στον χώρο του event, το Messe Basel, όπου φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS