ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
«Ξαφνικά έγινε ένα κλικ και εκφράστηκε ο πανικός»

Στην εκπομπή Τετ α Τετ του Τάσου Τρύφωνος φιλοξενήθηκαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Θοδωρής Αθερίδης, με αφορμή τη συνεργασία τους στη θεατρική παράσταση Μαθήματα κωμωδίας. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τον κύπριο παρουσιαστή, η ηθοποιός εξήγησε ότι περιόρισε τις τηλεοπτικές δηλώσεις και συνεντεύξεις της επειδή την ενοχλούσε το πώς τις διαχειρίζονταν οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές, ενώ παράλληλα μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε λόγω αυτής της κατάστασης.
«Εγώ, σε αυτόν τον τομέα κλείστηκα λιγάκι στον εαυτό μου. Δεν θα το κρύψω. Έχω κλειστεί πάρα πολύ μέσα σε ένα σπίτι προκειμένου να μην συνεχίζονται κουβέντες και να μην θεωρείται ότι προκαλώ. Αν και τζάμπα τα έκανα γιατί έχω κατηγορηθεί ότι προβάλλω την προσωπική μου ζωή, άσχετα που δεν το έχω κάνει. Αν με ρωτάς συνέχεια για την προσωπική μου ζωή, μπορεί να απαντήσω με έναν τρόπο σε κάποιες ερωτήσεις. Τώρα, αν αυτές αμέσως γίνουν τίτλος, έχεις τελειώσει. Έχει χαθεί η μπάλα, ποιος πουλάει δηλαδή την προσωπική του ζωή και ποιος όχι. Έχουν γίνει πολλά. Η διαχείριση δεν τον ίδιο για έναν άντρα και μια γυναίκα», ανέφερε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS