ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Φέρει τραύμα στην κοιλιά - Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι άδειαζε το όπλο του και συνέβη ατύχημα

Αστυνομικός που υπηρετεί στο ελληνικό FBI (στο τμήμα της Οικονομικής Αστυνομίας) τραυματίστηκε στο γραφείο του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), όταν αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο αστυνομικός άδειαζε το υπηρεσιακό του όπλο. Αμέσως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401, έχοντας σοβαρό τραύμα στην κοιλιά. Κατά τη διακομιδή ελέγχθηκε η αιμορραγία και αναμένεται να μπει στο χειρουργείο. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι δεν κατάλαβε πώς έγινε το ατύχημα.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ