ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις της σκόνης θα παρατηρηθούν στο νότιο Αιγαίο




Η μεταφορά αφρικανικής σκόνης συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή 16 Μαΐου, επηρεάζοντας την ατμόσφαιρα σε μεγάλο μέρος της χώρας. Οι συγκεντρώσεις σκόνης κοντά στην επιφάνεια του εδάφους αναμένεται να διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα σε περιοχές όπως η Κρήτη, η Πελοπόννησος και η Αττική.
Οι μέγιστες ημερήσιες συγκεντρώσεις σκόνης στις περιοχές αυτές ενδέχεται να ξεπεράσουν τα 140 μg/m³. Αρκετά υψηλές αναμένονται και οι συγκεντρώσεις στο Νότιο Αιγαίο, με τη μέγιστη ημερήσια τιμή στην περιφέρεια να ξεπερνά τα 120 μg/m³.

Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή από ευπαθείς ομάδες, όπως άτομα με αναπνευστικά προβλήματα και ηλικιωμένοι.

Παρακολουθήστε την πρόγνωση και την εξέλιξη του φαινομένου, σύμφωνα με τα δεδομένα της υπηρεσίας #CopernicusAtmosphere, στο διαδικτυακό portal του #AtmoHub:
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ