ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 πριν τον τελικό της Eurovision είχε κάνει λόγο για καλώδια και περιττώματα

Παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει από τις δηλώσεις που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το κατά πόσο η Κλαυδία θα τα πάει καλά στη Eurovision, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» δεν ανακαλεί.
Ο Γιώργος Μουκίδης άλλωστε του είπε χθες στην εκπομπή του «Πρέπει να ζητήσεις τώρα συγγνώμη» με τον παρουσιαστή να του απαντά: «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;». Και σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, με την έναρξη της εκπομπής, ξαναχτύπησε για την Κλαυδία: «Δεν αλλάζω την άποψή μου», είπε και πρόσθεσε: «Η Κλαυδία ήταν αυτή που στον τελικό της Eurovision μας ρούμπωσε, μας θάμπωσε. Το τραγούδι δεν το ήξερα. Δε μου άρεσε στην αρχή και όταν το άκουσα, το άκουσα. Πίστευα ότι δεν ήταν για τη Eurovision».
Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα χαρακτήρισε ως κομπλεξικούς όσους θέλουν να τον στοχοποιούν και να μην λένε ειλικρινώς την άποψή τους. «Όποιος επιμένει, είναι απλά κομπλεξικός», είπε μετά και τα αρνητικά για εκείνον δημοσιεύματα.
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 πριν τον τελικό της Eurovision είχε κάνει λόγο για καλώδια και περιττώματα. Είχε μιλήσει για τον «πάτο του βαρελιού», που θα έπιανε η χώρα μας στη Eurovision, όμως η Κλαυδία δυνάμωσε, τα κατάφερε και μας χάρισε την έκτη θέση.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ PODCASTΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
CELEBS
CELEBS
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥΓΕΙΑ