ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Το ζευγάρι ερωτοτροπούσε σε κοινή θέα, λίγο καιρό πριν γίνει ο γάμος τους στη Βενετία

Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ φαίνεται πως είναι αρκετά ερωτευμένοι. Κατά τη διάρκεια των ερωτiκών «παιχνιδιών» τους όμως, δεν περίμεναν πως θα τους πιάσει ο φακός των paparazzi.
Ο μεγιστάνας Τζεφ Μπέζος απαθανατίστηκε να χτυπά τα οπίσθια της Λόρεν Σάντσεζ ενώ αυτή έκανε ηλιοθεραπεία πάνω στο γιοτ του αγαπημένου της αξίας 500 εκατ. δολαρίων, στα ανοιχτά των Καννών.
Η 55χρονη δημοσιογράφος φαίνεται στη φωτογραφία να φορά το πάνω μέρος ενός μικροσκοπικού μπικίνι και να κάνει ηλιοθεραπεία. Σε άλλο σημείο η δημοσιογράφος «πιάστηκε» να ποζάρει επιδεικτικά, χωρίς να φορά το κάτω μέρος του μαγιό της.
Αυτό το ταξίδι στις Κάννες, γίνεται εν μέσω των προετοιμασιών που κάνει το ζευγάρι για τον γάμο του.
Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ φαίνεται πως θα παντρευτούν στη Βενετία της Ιταλίας, φέτος το καλοκαίρι χωρίς ακόμα να έχει δημοσιευτεί η ημερομηνία.
Ιταλικά μέσα αναφέρουν πως το ισχυρό ζευγάρι έχει κάνει κράτηση στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Βενετίας για να φιλοξενήσει τους περίπου 200 καλεσμένους του.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS