E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Λιάγκας κατακεραυνώνει όσους τον κράζουν για τις φωτογραφίες με την Αντωνά ‑ «Η κοινωνία μας είναι σάπια»

Αυτός είμαι, έχω κοιλίτσα και παραπάνω κιλά, τόνισε ο παρουσιαστής

Ο Λιάγκας κατακεραυνώνει όσους τον κράζουν για τις φωτογραφίες με την Αντωνά ‑ «Η κοινωνία μας είναι σάπια»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/5/2025 | 15:36

Στα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η δημοσίευση παπαρατσικών φωτογραφιών του σε παραλία της Βουλιαγμένης, αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, τονίζοντας πως αιφνιδιάστηκε από την παρουσία φωτογράφων αλλά και από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε για το σώμα του.

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν με τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά, στάθηκαν αφορμή για έντονη κριτική σχετικά με την εξωτερική του εμφάνιση, και συγκεκριμένα για τα κιλά του, όπως ανέφερε ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχα πάει για μπάνιο σε μία ελεύθερη παραλία στη Βουλιαγμένη, με τη Μαρία. Δύο άνθρωποι έκατσαν και έκαναν μπάνιο μαζί με τον κόσμο, ούτε αποστειρωμένα, ούτε τίποτα. Κάποιος θεώρησε ότι πρέπει να πάρει έναν παπαράτσι να του πει πού είμαστε για να έρθει να μας τραβήξει φωτογραφίες. Δεν υποψιάστηκα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Εδώ ήταν επαγγελματίας φωτογράφος, ο οποίος κλήθηκε από κάποιον και αμείφθηκε για να δώσει τις φωτογραφίες σε ένα site», είπε αρχικά ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό».

Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε στις φωτογραφίες, τόνισε πως δεν επιθυμεί να φιλτράρεται η εικόνα του. «Όλους τους ανθρώπους, όταν παίζουν στα site, φροντίζουν να τους καλύψουν κάποια κιλά, κάποιες ατέλειες κλπ. Εμένα δεν με φρόντισαν, τους ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν το έχω απαιτήσει, ούτε με ενδιαφέρει. Αυτός είμαι, έχω κοιλίτσα και παραπάνω κιλά. Τι να κάνουμε; Δεν το έχω κρύψει», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το περιεχόμενο των σχολίων που ακολούθησαν τις φωτογραφίες. «Βγήκα στις φωτογραφίες όπως είμαι. Έχω παραπάνω 15 κιλά. Αυτός είμαι, θα σας δώσω αναφορά; Όχι. Από κάτω, στα σχόλια, το τι γράφουν... Εγώ δεν τα διαβάζω γιατί στενοχωριέμαι. Είμαι άνθρωπος. Αλλά επειδή τώρα έγινε χαμός, μου το έστειλαν… Αρνούμαι να διαβάσω. "Χοντρέ", "ψόφα", έγραψαν. Έγραψαν, επίσης, για τη σύντροφό μου "πώς είσαι με τον χοντρό;". Δεν θα τους χαρακτηρίσω. Δεν το παίζω θύμα», δήλωσε.

Ο Γιώργος Λιάγκας στάθηκε και στις ευρύτερες κοινωνικές προεκτάσεις του διαδικτυακού μίσους, σημειώνοντας πως οι άνθρωποι που σχολιάζουν άλλους πίσω από ένα πληκτρολόγιο «ζουν μέσα στη μιζέρια». «Πρέπει για όλο αυτό να καταλάβουμε, ότι κάποιος που ζει σε μία μιζέρια, θεωρεί πως βρίζοντας τον Λιάγκα, ότι είναι χοντρός, ότι δεν πρέπει να έχει σύντροφο, ότι πρέπει να πεθάνει, ότι πρέπει να πάθει καρκίνο, θα βελτιωθεί η ζωή του. Να τον ενημερώσω ότι δεν θα βελτιωθεί. Η ζωή του καθενός βελτιώνεται, όταν προσπαθεί ο ίδιος για κάτι καλύτερο. Όταν ο Λιάγκας πάθει κακό, μπορεί να χαρεί, όμως δεν θα βελτιωθεί η δικιά του ζωή. Με στενοχώρησε ανθρώπινα, γιατί υπάρχουν κι άνθρωποι γύρω γύρω», εξήγησε.

Ο παρουσιαστής έπειτα, έστρεψε δε τα πυρά του και κατά των ιστοσελίδων που, όπως είπε «συντηρούν τη χυδαιότητα» για λόγους επισκεψιμότητας. «Πρέπει να σταματήσουν τα μεγάλα site να επιτρέπουν τα σχόλια. Τα site δεν τα παίζουν για να παίξουν τα θέματα, αλλά τα παίζουν για να γίνει πανηγύρι στα σχόλια και να μπεις από κάτω να γελάσεις», ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κλείνοντας, υπογράμμισε την υποκρισία που, όπως είπε, διακρίνει εκείνους που επιτίθενται με χυδαίο λόγο, ενώ δηλώνουν δήθεν υποστηρικτές της πολιτικής ορθότητας. «Όλοι αυτοί που βρίζουν είναι αυτοί που κρατάνε τη σημαία του πολιτικά ορθού. Όταν λοιπόν κρατάς τη σημαία του πολιτικά ορθού, είναι τα ίδια προφίλ που θα σε εξευτελίσουν. Γι' αυτό η κοινωνία μας είναι σάπια και θέλει γκρέμισμα όλο από την αρχή», τόνισε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

Σήμερα

Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

Σήμερα

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης

Δέσποινα Καμπούρη σε Γιώργο Λιάγκα: «Με στενοχώρησες, με είπες ψηφοφόρο της Καρυστιανού»

Σήμερα

Η Δέσποινα Καμπούρη φαίνεται πως… ξάφνιασε τον Γιώργο Λιάγκα κατά τη διάρκεια του Πρωινού του ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης 21 Μαΐου

Μίλτος Καρατζάς: «Ο γιος μου με βρήκε λιπόθυμο στο πάτωμα – Ήμουν 5 εβδομάδες σε κώμα»

Σήμερα

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός σπάει τη σιωπή του και περιγράφει τη δραματική διάγνωση των γιατρών!

«Δεν άξιζε τέτοια τύχη στη Γωγώ Μαστροκώστα» – Η Ελένη Μπούση σοκάρει για την υγεία της κουμπάρας της

Σήμερα

Βαθιά συγκινημένη, η Ελένη Μπούση θέλησε να στείλει τις πιο θερμές της ευχές

Το χιουμοριστικό βίντεο της Ρένας Μόρφη, κάλεσε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους να... βρουν πόσα μπότοξ έχει κάνει

Χτες

Η τραγουδίστρια φαίνεται να κάνει αστείες γκριμάτσες για να διαπιστωθεί, αν έχει παρέμβει στο πρόσωπό της

Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το πρόωρο τέλος του

Χτες

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου και τον μερικό ακρωτηριασμό του ποδιού του

Αιμίλιος Χειλάκης: Το ρουσφέτι υγείας που ζήτησε απ’ τον Αδωνι Γεωργιάδη

Χτες

Για τον Αλέξη Τσίπρα, την Αριστερά αλλά και το ρουσφέτι μίλησαν το βράδυ της Τρίτης (19/5) ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.