ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η εβδομάδα για την Κατερίνα Καινούργιου η οποία φεύγοντας για το πλατό του Alpha, είδε το αυτοκίνητό της τρακαρισμένο

H Κατερίνα Καινούργιου πριν μπει στο αμάξι της σήμερα το πρωί διαπίστωσε ότι κάποιος το είχε χτυπήσει. Πριν όμως αγχωθεί για το οτιδήποτε παρατήρησε ότι ο άγνωστος που της τράκαρε το αυτοκίνητο, της είχε αφήσει ένα σημείωμα και την ενημέρωνε ότι έχει κάνει ήδη δήλωση, για να μην ανησυχεί.
Η κίνηση αυτή φαίνεται πως εντυπωσίασε την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς στις μέρες που ζούμε αυτό θα σκεφτόταν κανείς ότι είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.
Η παρουσιάστρια φωτογράφισε το σημείωμα και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι ευγενικοί άνθρωποι που ό,τι κι αν έχει συμβεί σου φτιάχνουν τη μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε την ανάρτησή της:

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS