ADVERTISEMENT

«Κουράστηκα να τη φροντίζω, λυτρώθηκε», είπε ο μητροκτόνος στο Χαϊδάρι

Νέα στοιχεία στην υπόθεση

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
«Κουράστηκα να τη φροντίζω, λυτρώθηκε», είπε ο μητροκτόνος στο Χαϊδάρι
ADVERTISEMENT

Σοκ έχει προκαλέσει η μητροκτονία στο Χαϊδάρι σήμερα το πρωί. Δράστης ο γιος, 50 ετών, Θύμα η 84χρονη μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορείς, ο 50χρονος μητροκτόνος φέρεται να είπε «κουράστηκα να τη φροντίζω, λυτρώθηκε από τα προβλήματά της».

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Οι πρώτες πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 84χρονης έδειξαν ότι ο 50χρονος αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του με μια μαχαιριά στον λαιμό, ενώ η σορός της έφερε δύο ακόμη μαχαιριές στο κεφάλι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, διαπιστώθηκε και αμυντικό τραύμα, που δείχνει ότι η ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί.

ADVERTISEMENT

Η εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι ο 50χρονος σκότωσε τη μητέρα του σήμερα το πρωί, την ώρα που κάλεσε και την Αστυνομία.

Τι λένε οι γείτονες του μητροκτόνου στο Χαϊδάρι

Γείτονες της οικογένειας στο Χαϊδάρι ανέφεραν ότι ήταν ήσυχοι και ευγενικοί, ενώ ποτέ στο παρελθόν κανείς τους δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα. Η 84χρονη γυναίκα είχε προβλήματα υγείας και πριν από λίγες ημέρες είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

O 50χρονος δεν είχε ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Κατά τις ίδιες πηγές, ο αδελφός του φέρεται να υποστήριξε ότι ο μητροκτόνος αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχολογικής φύσης.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο