ADVERTISEMENT

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Δέκα μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

Η τιμωρία για τον Κώστα Σλούκα

Newsroom
2' χρόνος ανάγνωσης
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Δέκα μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα
ADVERTISEMENT

Απαγόρευση εισόδου 10 μηνών σε όλα τα γήπεδα επέβαλλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΚΕ.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε για όσα έκανε στο ΣΕΦ και στον 2ο τελικό με τον Ολυμπιακό και θα πληρώσει και πρόστιμο 20.000 ευρώ.

ADVERTISEMENT

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως τιμωρήθηκε για «πράξεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος». Ο Κώστας Σλούκας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1100 ευρώ για την συμπεριφορά του προς τον διαιτητή.

Απαλλάχθηκαν οι Λεσόρ και Παπαπέτρου.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

«1. Επιβάλλεται στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα δέκα (10) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων (20.000,00) ευρώ, για πράξεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, καθ’ υποτροπή, πράξεις που έλαβαν χώρα την 1-6-2025, διαρκούντος του δεύτερου αγώνα των τελικών του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2024-2025, με την ομάδα της στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ), που διεξήχθη την 1-6-25.
2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) χρηματικό πρόστιμο ύψους σαράντα τεσσάρων χιλιάδων (44.000,00) ευρώ, για την ως άνω πράξη του ιδιοκτήτη της.
3. Επιβάλλεται στον Κώστα Σλούκα, καλαθοσφαιριστή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR)χρηματικό πρόστιμο ύψους χιλίων εκατό (1.100,00) ευρώ για την πράξη της ανάρμοστης συμπεριφοράς προς το πρόσωπο του διαιτητή, κατά τον ως άνω αγώνα.
4. Απαλλάσσεται ο Mathias Lessort, καλαθοσφαιριστής της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR), για την πράξη της ανάρμοστης συμπεριφορά προς το πρόσωπο του διαιτητή, κατά τον ως άνω αγώνα.
5. Απαλλάσσεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου, καλαθοσφαιριστής της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) για την πράξη της ανάρμοστης συμπεριφορά προς το πρόσωπο θεατή, κατά τον ως άνω αγώνα».

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο