ADVERTISEMENT

Αγριος ξυλοδαρμός 42χρονης καλλονής από τον επιχειρηματία σύζυγό της σε θαλαμηγό στη Μύκονο

Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των λιμενικών ο επιχειρηματίας προσπάθησε να διαφύγει

Newsroom
2' χρόνος ανάγνωσης
Αγριος ξυλοδαρμός 42χρονης καλλονής από τον επιχειρηματία σύζυγό της σε θαλαμηγό στη Μύκονο
ADVERTISEMENT

Στα κρατητήρια του λιμεναρχείου Σύρου βρίσκεται πασίγνωστος Τούρκος επιχειρηματίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Κατηγορείται ότι επιτέθηκε και ξυλοκόπησε την σύζυγό του στις 4 Ιουνίου μέσα στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του. Σε βάρος του 38χρονου εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία καθώς έχει καταδικαστεί για περισσότερα από 14χρονια από το δικαστήριο της Σμύρνης.

ADVERTISEMENT

Λιμενικοί αυτόπτες μάρτυρες του ξυλοδαρμού

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας πλωτού του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή «Πλατύς Γιαλός» διαπιστώθηκε ότι επί της θαλαμηγού, σημαίας Μεγάλης Βρετανίας, ιδιοκτησίας του 38χρονου επιχειρηματία η 42χρονη σύζυγος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμοί. Σύμφωνα μάλιστα με τους λιμενικούς η 42χρονη έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπο από τα χτύπημα που είχε δεχτεί από τον σύζυγό της.

Ο επιχειρηματίας όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των λιμενικών προσπάθησε να διαφύγει από την περιοχή με το λιμενικό να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ταυτόχρονα ενημέρωσαν και την ΕΛ.ΑΣ. Καθώς για αρκετές ώρες ο 38χρονος κατάφερε να διαφεύγει της σύλληψης. Τελικά το μεσημέρι της 5ης Ιουνίου οι λιμενικοί περάσαν χειροπέδες στον κατηγορούμενο στο πλαίσιο των ορίων του αυτοφώρου.

Έφυγε για την Τουρκία η 42χρονη

Η 42χρονη Τουρκάλα καλλονή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγο της μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ, 4 Ιουνίου, στο κέντρο υγείας Μυκόνου όπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τις δομές που υπάρχουν για τις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας με την ίδια να μην επιθυμεί να μεταφερθεί σε κάποια από αυτές καθώς σκοπεύει να επιστρέψει στην Τουρκία.

ADVERTISEMENT

Αρνείται τα πάντα ο επιχειρηματίας

Στην κατάθεσή τους στους άνδρες του λιμενικού ο 38χρονος Τούρκος επιχειρηματίας αρνήθηκε πως βιαιοπράγησε σε βάρος της συζύγου του ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στις δικαστικές Αρχές τις επόμενες ήμερες.

Κατά τη δακτυλοσκόπηση όμως του επιχειρηματία στη Μύκονο, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος αναζητείται ως φυγόποινος από τις Αρχές Τουρκίας, καθώς σε βάρος του έχει εκδοθεί Ερυθράς Αγγελίας Διεθνών Αναζητήσεων από τον Φεβρουάριο του 2025. Ο 38χρονος έχει καταδικαστεί από το 5ο Ανώτατο Δικαστήριο της Σμύρνης σε 14χρονια και δυο μήνες για τα αδικήματα της ληστείας και της συκοφαντίας.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο