E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

11ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

Υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Δήμου Αθηναίων, της Πρεσβείας της Ινδίας στην Αθήνα και του Διεθνούς Συμβουλίου χορού (CID)

11ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών
11ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/6/2025 | 21:39

Με 2 μοναδικές – διαφορετικές χορευτικές παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου (Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Ιουνίου 2025) κορυφώνεται η διοργάνωση του 11ου Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στην Ελλάδα.

Με τις σαγηνευτικές χορογραφίες του Bollywood αλλά και το ινδικό στοιχείο να πρωτοστατούν, η ιδρύτρια της 1st Bollywood Dance Academy Greece Άννα Δημητράτου και o διεθνούς φήμης Ινδός χορευτής, δάσκαλος και χορογράφος Sumon Rudra, πλαισιωμένοι από τα μέλη της Ακαδημίας και πλειάδα διεθνώς αναγνωρισμένων δασκάλων και χορευτών, μας οδηγούν σταδιακά από τη χορευτική παράδοση Ανατολής και Δύσης ως τη μετεξέλιξη της παράδοσης αυτής στις μέρες μας. Έτσι, θα γίνουμε όλοι «μύστες» της αέναης χορευτικής δημιουργίας, δίνοντας το σπουδαίο μήνυμα πως η Τέχνη γεννάει πολιτισμό, ενώνει, μα πάνω απ' όλα εξυψώνει τον άνθρωπο στη σφαίρα της χαράς, που είναι η αληθινή του φύση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα είναι όλοι τους εκεί!! Η Sujata Mohapatra από την Ινδία, o Ινδός Karan Pangali και οι KSPARK Entertainment από το Ηνωμένο Βασίλειο, η Iswarya Jayakumar με τους Royalusion από τη Σιγκαπούρη, ο Jigar Soni από την Ινδία και οι SSGD Europe από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Hardy Singh με τους Pure Bhangra από τα ΗΑΕ, η Sonia Tharani από την Ισπανία, η Kinga Malec με το Mohini Dance Group από την Πολωνία, η Mélodie Toussaint από τη Γαλλία, η Krystal Chow από το Χονγκ Κονγκ και η Jill Otter από το Καναδά καθώς και μεγάλα χορευτικά γκρουπ από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, όπως το Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα Π. Ζήση, η IndraDance Academy από τη Ρουμανία, το Hamazkayin Nairi Dance Group με Αρμένικους χορούς, η Moksha Arts Dance Academy από τις ΗΠΑ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες και ομάδες χορού θα ταξιδέψουν τους θεατές στο μαγικό κόσμο του χορού και της κίνησης.

Κατά τη διάρκεια των 2 μεγάλων παραστάσεων του Φεστιβάλ και του Διαγωνισμού, θα είναι κοντά μας – όπως πάντα – Φιλανθρωπικές, Περιβαλλοντικές και Φιλοζωικές Οργανώσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για την ευαισθητοποίηση του κοινού. Ιδιαίτερα φέτος θα έχουμε μαζί μας τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Άγιος Αλέξανδρος» (Φιλοξενεί και φροντίζει παραμελημένα ή κακοποιημένα κορίτσια 6 έως 18 ετών) και το καταφύγιο «Μία Ηθική Φάρμα», που στοχεύει στην περιποίηση ζώων που εγκαταλείφθηκαν, κακοποιήθηκαν ή μεγάλωσαν σε συνθήκες εκμετάλλευσης.

Κατά τη διάρκεια των 2 μεγάλων show και του Διαγωνισμού, θα λειτουργεί στο χώρο του Θεάτρου μίνι Bazaar. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δοκιμάσουν ινδικό φαγητό από το φημισμένο εστιατόριο «Indian Chef».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ (27 – 29 Ιουνίου 2025), θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια χορού από μεγάλους δασκάλους, ο 10ος Διεθνής Διαγωνισμός Bollywood Dance, ένα χαρούμενο Πάρτυ Καλωσορίσματος και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Artistic Studio Oriental Expression και την 1st Bollywood Dance Academy Greece σε συνεργασία με την Ελληνο-Ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛΙΝΕΠΑ), υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Δήμου Αθηναίων, της Πρεσβείας της Ινδίας στην Αθήνα και του Διεθνούς Συμβουλίου χορού (CID).

Κλείσε εδώ το εισιτήριό σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

11ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

Θέατρο+Χορός Πριν 61 εβδομάδες

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Κάθε Τρίτη με τον Μόρι»: Η μεγάλη θεατρική επιτυχία επιστρέφει στο Θέατρο Ιλίσια

Φεστιβάλ Πριν 8 εβδομάδες

Ένα έργο των Jeffrey Hatcher & Mitch Albom

11ο Edessa Short Film Festival: Η μαγεία του κινηματογράφου επιστρέφει στην πόλη των νερών

Φεστιβάλ Πριν 8 εβδομάδες

4 & 5 Ιουλίου 2026 - Cine Καταρράκτες, Περιοχή Μύλοι, Έδεσσα - Είσοδος Ελεύθερη

Οι Σκιαδαρέσες στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Μια βραδιά γεμάτη μουσική, χιούμορ και αυθεντική ενέργεια

Φεστιβάλ Πριν 8 εβδομάδες

Το αγαπημένο μουσικό σχήμα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία την Πέμπτη 25 Ιουνίου

ΜΠΛΙΠ ΦΕΣΤ 26: Ποιοι εμφανίζονται στο μεγάλο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Εύβοιας;

Φεστιβάλ Πριν 8 εβδομάδες

Τρεις ημέρες non-stop μουσικής με δύο stages και πάνω από 50 καλλιτέχνες στο Platanenhof της Κύμης, από 3 έως 5 Ιουλίου 2026.

Avli Music Festival 2026: Ποιοι εμφανίζονται σε Ανδρο, Τήνο και Σύρο τον Ιούλιο;

Φεστιβάλ Πριν 8 εβδομάδες

Έξι βραδιές με ζωντανή μουσική στις Κυκλάδες από τις 17 έως τις 22 Ιουλίου 2026, με εισιτήρια διαθέσιμα στο ticketmaster.gr.

Akylas – Press Start Tour στη Μονή Λαζαριστών

Φεστιβάλ Πριν 8 εβδομάδες

Ο καλλιτέχνης που έγινε viral με το «Ferto» φέρνει το πιο εκρηκτικό καλοκαιρινό party στη Θεσσαλονίκη

14ο Thessaloniki Pride 2026: Ποιοι εμφανίζονται στη σκηνή και πότε γίνεται η πορεία

Φεστιβάλ Πριν 8 εβδομάδες

Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και κορυφώνεται το Σάββατο 20 Ιουνίου με την πορεία υπερηφάνειας και μεγάλη συναυλία στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Οι Tripolism στο Bolivar Beach Club με τους Mayans

Φεστιβάλ Πριν 8 εβδομάδες

BOLIVAR BEACH BAR18/06

12ο «Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών»

Φεστιβάλ Πριν 9 εβδομάδες

Δύο μοναδικές χορευτικές παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουνίου 2026

Ποιοι επιστρέφουν στη Μονή Λαζαριστών για μια σπάνια εμφάνιση τον Ιούνιο του 2026;

Φεστιβάλ Πριν 9 εβδομάδες

Οι θρυλικοί Einstürzende Neubauten και ο Πάνος Βλάχος ανεβαίνουν στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών στις 17 και 18 Ιουνίου 2026 αντίστοιχα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.