ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε δέντρο




Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε χθες στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν αυτοκίνητο με τέσσερις επιβαίνοντες «καρφώθηκε» σε δέντρο.
Σύμφωνα με το creta24.gr, το τροχαίο σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, όταν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νεαροί, για άγνωστο λόγο βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε σε δέντρο, το οποίο ξεριζώθηκε.
Από το τροχαίο τραυματίστηκαν τέσσερις νεαροί, με τους δύο από αυτούς, ηλικίας 18 και 19 ετών, να νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου σε σοβαρή κατάσταση.
Ο 18χρονος υποβλήθηκε χθες το απόγευμα σε χειρουργική επέμβαση.
Οι άλλοι δύο, 19 και 22 ετών, τραυματίστηκαν πιο ελαφρά και νοσηλεύονται στη χειρουργική και ορθοπεδική κλινική.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ