ADVERTISEMENT

Λάρισα: 15χρονη έδειρε συμμαθήτριά της με τη βοήθεια δύο αγοριών και έπειτα ανέβασε το βίντεο στο Instagram

Συνελήφθη η 15χρονη και αναζητούνται οι δύο συμμαθητές της που την βοήθησαν στην επίθεση σε βάρος του θύματος

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Λάρισα: 15χρονη έδειρε συμμαθήτριά της με τη βοήθεια δύο αγοριών και έπειτα ανέβασε το βίντεο στο Instagram
ADVERTISEMENT

Ένα νέο περιστατικό σκληρής βίας μεταξύ ανηλίκων έλαβε χώρα στη Λάρισα με θύμα μία 15χρονη μαθήτρια Γυμνασίου.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το συμβάν αφορά μαθητές σχολείου στον Δήμο Κιλελέρ. Η 15χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, είπε στους αστυνομικούς πως η συμμαθήτριά της αρχικά της έστελνε απειλητικά μηνύματα μέσω εφαρμογής στο κινητό της, με αφορμή έναν συμμαθητή τους, ενώ την περασμένη εβδομάδα, μετά το πέρας των γραπτών εξετάσεων, της ζήτησε να βρεθούν σε χώρο δίπλα στο σχολείο.

ADVERTISEMENT

Εκεί όπως καταγγέλλει το θύμα, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τη συμμαθήτριά της, στον οποίο φέρεται συμμετείχαν δύο συμμαθητές, ο ένας την κρατούσε για να τη χτυπά η δράστιδα και ο άλλος βιντεοσκοπούσε την πράξη.

Μάλιστα, αργότερα, καταγγέλλει ότι ανέβηκε βίντεο και σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τον καταγεγραμμένο ξυλοδαρμό της.

Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη της 15χρονης που καταγγέλλεται για τον ξυλοδαρμό, ενώ αναζητούνται οι δύο συμμαθητές της.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο