E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που βρήκε το μωρό στο μπαλκόνι – «Δεν ακουγόταν κλάμα αλλά κραυγές»

Η συγκλονιστική περιγραφή του αστυνομικού που βρήκε το μωρό

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που βρήκε το μωρό στο μπαλκόνι – «Δεν ακουγόταν κλάμα αλλά κραυγές»
pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/6/2025 | 08:34

Εξοργισμένη παραμένει η κοινή γνώμη με την υπόθεση του μόλις 11 μηνών μωρού που οι γονείς του το άφησαν να κλαίει γοερά μόνο του στο μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στη Θεσσαλονίκη για να κοιμηθούν με την ησυχία τους.

Το μωρό φαίνεται στα βίντεο ντοκουμέντα που δημοσίευσε το newsit.gr να κλαίει ασταμάτητα και να κινείται νευρικά μέσα στο παιδικό καρότσι που ήταν τοποθετημένο στη μέση του μπαλκονιού του διαμερίσματος 4ου ορόφου στον Πύργο της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γείτονες άκουσαν τα κλάματα του μωρού και κάλεσαν την αστυνομία. Άνδρες της αστυνομίας μπήκαν μέσα στο σπίτι και αντίκρυσαν τους γονείς να κοιμούνται με τα 3 ανήλικα παιδιά τους ενώ το μωρό έκλαιγε στο μπαλκόνι. Οι πόρτες ήταν κλειστές. 

Οι γείτονες της οικογένειας αναφέρουν πως στο σπίτι δεν είχαν καν ρεύμα και δυστυχώς την τελευταία εβδομάδα το μωρό κοιμόταν καθημερινά στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης αστυνομικός ανέφερε πως δεν ήταν καλές και δεν υπήρχε φωτισμός.

Ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε μέσα στο σπίτι και βρήκε το μωρό, μίλησε στη «Πρωινή Ζώνη» του Action 24, περιγράφοντας στιγμή προς στιγμή τα όσα έκαναν από τη στιγμή που έμαθαν για το μωρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεχθήκαμε κλήση από την Άμεση Δράση να μεταβούμε στην οδό για να ελέγξουμε το κλάμα του μωρού που βρίσκονταν μόνο του στο μπαλκόνι. Μπήκαμε στο σπίτι, υπήρχε σκοτάδι, δεν είχε φως. Ακολουθήσαμε την κραυγή του μωρού γιατί αυτό δεν ήταν κλάμα. Ο συνάδελφός μου πήρε το μωρό στην αγκαλιά του και το έβαλε μέσα στο σπίτι. Εγώ είδα ξαπλωμένους στο κρεβάτι τους γονείς με 3 ανήλικα. Τους ξυπνήσαμε με ηρεμία αλλά η επικοινωνία δεν ήταν καλή, δεν μίλαγαν καλά ελληνικά, είχαν σλαβική προφορά. Μεταφέραμε όλη την οικογένεια στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων για τις περαιτέρω ενέργειες», ανέφερε αρχικά. 

«Κοιμόντουσαν, δεν κατάλαβαν ότι είχαμε μπει στο σπίτι. Ήταν νηφάλιοι αλλά δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Το μέλημά μας ήταν η ασφάλεια του μωρού και των υπόλοιπων ανηλίκων. Εμείς το παιδί το ακούγαμε από πιο μακριά. Οι γονείς του ήταν στα 2-3 μέτρα από την μπαλκονόπορτα. Όταν ο συνάδελφος το πήρε στην αγκαλιά του, η μικρή σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει» συμπλήρωσε.

Σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης εντός του σπιτιού, ο αστυνομικός ανέφερε πως δεν ήταν καλές και δεν υπήρχε φωτισμός.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καστοριά: Πυροβόλησαν και σκότωσαν αρκουδάκι 6 μηνών

Σήμερα

Πρόκειται για την τρίτη αρκούδα που εντοπίζεται νεκρή τους τελευταίους τρεις μήνες στην Π.Ε. Καστοριάς

Ρόδος: 18χρονη Γερμανίδα κατήγγειλε 19χρονο Ολλανδό για βιασμό ‑ Οι διαφορετικές εκδοχές τους

Σήμερα

Γιατί η κοπέλα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη

Μάνδρα: Οδηγός φορτηγού χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι συνάδελφό του ενώ περίμεναν να ξεφορτώσουν

Σήμερα

Το 50χρονο θύμα μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο Τζάνειο, ενώ ο 58χρονος δράστης αναζητείται

Τεράστια διάκριση για το παιδί‑θαύμα του ελληνικού τένις: Στα ημιτελικά του Wimbledon ο Παγώνης

Σήμερα

Μία τεράστια νίκη πέτυχε ο Ραφαήλ Παγώνης, κερδίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Wimbledon U14!

Τροχαίο ατύχημα με τρία οχήματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Σήμερα

Δυσχέρεια στην κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθήνα - Ένας τραυματίας

Ψηφίστηκε η τροπολογία για το μεταναστευτικό με 177 «ναι» ‑ Πλεύρης: Τέρμα το παραμύθι με τις μωρομάνες

Σήμερα

«Όχι» στην τροπολογία ψήφισαν 74 βουλευτές και 42 επέλεξαν το «παρών» - Σύγκρουση στη Βουλή μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης

Δωρεάν η φαρμακευτική αγωγή για την παχυσαρκία από Σεπτέμβριο ‑ Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Σήμερα

Η αγωγή θα συνοδεύεται από διατροφική παρακολούθηση και άσκηση

Δολοφονία Δουρουντάκη: Ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση 51χρονος

Σήμερα

Επί τρεις μήνες περίπου οι αρχές πραγματοποίησαν εντατικές έρευνες σε όλο σχεδόν τον νομό σε στεριά

Πατέρας στο Πακιστάν σκότωσε την 16χρονη κόρη εξαιτίας του TikTok

Σήμερα

Ο πατέρας σκότωσε την 16χρονη επειδή αρνήθηκε να κλείσει τον λογαριασμό της στην δημοφιλή πλατφόρμα

Φρίκη στις ΗΠΑ: Κόρη αρχηγού αστυνομίας τον κατηγορεί για «τελετουργική» κακοποίηση ‑ Σατανιστική αίρεση, μάσκες και «παιχνίδια θανάτου»

Σήμερα

Η κόρη ενός αρχηγού της αστυνομίας του Νιου Τζέρσεϊ ισχυρίζεται ότι τη βίαζε επανειλημμένα για περισσότερο από μια δεκαετία στο πλαίσιο μιας «τελετουργικής» αίρεσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.