ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Πήρε την ανηφόρα η τιμή του πετρελαίου




Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή –και ιδιαίτερα η επιδείνωση των συνθηκών ασφάλειας στα θαλάσσια περάσματα– έχουν ενισχύσει τα διεθνή συμβόλαια πετρελαίου, κάτι που μετακυλίεται πλέον και στα ελληνικά πρατήρια καυσίμων.
Η μέση τιμή της βενζίνης στην Αττική διαμορφώνεται κοντά στα 1,96 ευρώ το λίτρο, ενώ η βενζίνη στα νησιά έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ.
Συγκεκριμένα:
Ενώ η τιμή Diesel κίνησης διαμορφώνεται ως εξής:
Την Πέμπτη 19/06, η τιμή του αργού πετρελαίου βρέθηκε στα 77,63 δολάρια/βαρέλι(+1,19%) ενώ το Μπρεντ στα 76,50 δολάρια/βαρέλι(+1,21%). Αύξηση 5,04% σημειώθηκε και στο φυσικό αέριο, το οποίο έφτασε τα 40,645 €/MWh.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ