ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου, Αρχιμανδρίτης Μεθόνιος, μίλησε για τον Μελ Γκίμπσον

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Μελ Γκίμπσον επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου στο Άγιο Όρος.
Ο Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου για τη συνάντησή του με τον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ Μελ Γκίμπσον αλλά και για τα όσα έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής του στη Μονή Χιλανδαρίου.
Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου αποκάλυψε ότι ο διάσημος ηθοποιός έμεινε στη Μονή για τρεις ημέρες και θέλησε να κάνει διακριτική, όσο γινόταν την παρουσία του εκεί.
«Ήταν τρεις ημέρες σε εμάς, ήρθε παραμονή του Αγίου Λαζάρου και έφυγε σήμερα το πρωί. Ήρθε πρώτη φορά, φαίνεται ότι είναι άνθρωπος που αγαπάει τον Χριστό. Ακολουθούσε το πρόγραμμα όσο μπορούσε. Σε κάποιες ακολουθίες ήταν και σε κάποιες άλλες όχι», ανέφερε.
Όπως είπε επίσης, ο Μελ Γκίμπσον ακολουθούσε κατά γενικό κανόνα το πρόγραμμα της Μονής στην Αθωνική Πολιτεία, όμως φρόντιζε να προσεύχεται μόνος του καθώς δεν ήθελε να τραβά τα βλέμματα των άλλων πιστών που βρίσκονταν ως επισκέπτες στη Μονή.
Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του Αρχιμανδρίτη Μεθόδιου για τον Μελ Γκίμπσον:
Ο Μελ Γκίμπσον, κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του στη Μονή Χιλανδαρίου στο Άγιο Όρος, ακολούθησε όσο μπορούσε το καθημερινό μοναστικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει:
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS