ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελίας Μυτιλήνης

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, γύρω στις 6:30, κατά τη διάρκεια του πανηγυριού «του ταύρου» στην Αγία Παρασκευή Μυτιλήνης.
Ένας 35χρονος από την Καλλονή τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς δέχτηκε συνολικά 18 χτυπήματα με μαχαίρι σε πρόσωπο, θώρακα και πλάτη, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με συνομήλικό του από το χωριό Άργενος.
Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελίας Μυτιλήνης, αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ