ADVERTISEMENT

Ελίνα Παπίλα κατά Happy Day: «Στη δική μου περίπτωση μόνο το κάνετε αυτό, ακούστηκαν και κάποιες ειρωνείες»

«Και δεν είναι θέμα διαφήμισης του Unblock, το θέμα είναι ότι δεν είναι ευγενικό αυτό», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Ελίνα Παπίλα κατά Happy Day: «Στη δική μου περίπτωση μόνο το κάνετε αυτό, ακούστηκαν και κάποιες ειρωνείες»
ADVERTISEMENT

Η Ελίνα Παπίλα δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν στο Happy Day το vidcast της Unblock, καθώς στο απόσπασμα που προβλήθηκε έκρυψαν το λογότυπο του vidcast.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

«Καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι; Γιατί βάζετε μπλερ στο μικρόφωνο; Γιατί κάνετε αυτή τη θολούρα στο logo του Unblock; Δεν το καταλαβαίνω, εφόσον παίρνεις το απόσπασμα γιατί δεν αφήνεις το μικρόφωνο κανονικά όπως είναι; Και δεν είναι θέμα διαφήμισης του Unblock, το θέμα είναι ότι δεν είναι ευγενικό αυτό», είπε αρχικά σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok.

ADVERTISEMENT

Και πρόσθεσε: «Γιατί έχετε πάρει αποσπάσματα και από άλλες εκπομπές και από άλλα podcast και δεν έχετε θολώσει το μικρόφωνο. Στη δική μου περίπτωση μόνο το κάνετε αυτό και μου κάνει εντύπωση. Δεν είναι ωραίο. Ακούστηκαν και κάποιες ειρωνείες, αλλά πραγματικά αυτές δεν με ενοχλούν. Κάποιες φορές τις διασκεδάζω κιόλας. Αλήθεια».

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο