ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Αυλαία ρίχνει για αυτή τη σεζόν και το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει ανακοινώσεις για την ερχόμενη σεζόν

Ο Γιώργος Λιάγκας αφού συγκινήθηκε το φινάλε της εκπομπής, Καλημέρα Ελλάδα και μίλησε για τον Γιώργο Παπαδάκη, ανακοίνωσε τις αλλαγές στην εκπομπή του για τη νέα σεζόν.Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι το Πρωινό θα ξεκινά νωρίτερα και θα ήθελε στην πρώτη του εκπομπή για τη νέα σεζόν 2025-2026 να έχει πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Παπαδάκη.
«Θα σας πω και τα δικά μας, ό,τι αφορά στη δική μας εκπομπή στην πορεία, στο κλείσιμο το δικό μας. Γιατί τελικά θα έχουμε κάποιες μικρές αλλαγές. Θα ξεκινάμε λίγο νωρίτερα την εκπομπή του χρόνου, αφού το πρόγραμμα διαμορφώνεται αλλιώς. Θα σας τα πω στην πορεία», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Να σας αναφέρουμε ότι αλλαγές θα υπάρχουν και στα πρόσωπα του Πρωινού, αφού όπως έχει γίνει γνωστό, η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Άρια Καλύβα και η Ελένη Βουλγαράκη δε θα είναι στην εκπομπή του ΑΝΤ1!
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS