ADVERTISEMENT

Το Μπέρμιγχαμ λύγισε για τον Ozzy, έκλαιγαν οι φανς ‑ «Δεν έχετε ιδέα πώς νιώθω...»

Ένα φινάλε γεμάτο συγκίνηση και δέος - «Σπουδαίος αποχαιρετισμός στη μπάντα που τα ξεκίνησε όλα»

Newsroom

Ενημερώθηκε
2' χρόνος ανάγνωσης
Το Μπέρμιγχαμ λύγισε για τον Ozzy, έκλαιγαν οι φανς - «Δεν έχετε ιδέα πώς νιώθω...»
ADVERTISEMENT

Ο Όζι Όσμπορν και οι Black Sabbath ενθουσίασαν δεκάδες χιλιάδες οπαδούς τους στη συναισθηματικά φορτισμένη τελευταία τους συναυλία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Μπέρμιγχαμ έπειτα από μια ημέρα γεμάτη νοσταλγία.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Έξι δεκαετίες μετά το ντεμπούτο της η heavy metal μπάντα, επέστρεψε με τη συναυλία που τιτλοφορήθηκε «Back to the Beggining» καθώς πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Άστον Βίλα. Με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπίες, αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση του Όζι Όζμπορν, πέντε χρόνια αφότου ο 76χρονος αποκάλυψε ότι πάσχει από Parkinson, λόγω του οποίου δυσκολεύεται να περπατήσει.

ADVERTISEMENT

Ένας από τους πιο ζωηρούς frontmen της ιστορίας, που κάποτε δάγκωσε το κεφάλι μιας νυχτερίδας πάνω στη σκηνή, ο Όζμπορν πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση καθισμένος σε έναν μαύρο θρόνο, ενώ συχνά φαινόταν να βουρκώνει καθώς το πλήθος τον αποθέωνε.

«Δεν έχετε ιδέα πώς νιώθω. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» είπε ο Όζμπορν. Στην ίδια σκηνή νωρίτερα είχαν παίξει οι Metallica, οι Slayer, οι Tool και οι Guns N’ Roses, τιμώντας τους Black Sabbath. «Χωρίς τους Sabbath δεν θα υπήρχαν Metallica. Σας ευχαριστώ που μας δώσατε σκοπό στη ζωή» ανέφερε ο frontman των Metallica Τζέιμς Χέτφιλντ.

Ο Τομ Μορέλο, των Rage Against the Machine, μιλώντας στο Metal Hammer ανέφερε πως σκοπός της συναυλίας ήταν να δημιουργήσουμε «τη σπουδαιότερη ημέρα στην ιστορία της heavy metal σαν αποχαιρετισμό σε μια μπάντα που τα ξεκίνησε όλα». Η σύνθεση των Black Sabbath στην τελευταία τους συναυλία με τον Οζμπορν, ήταν ο μπασίστας Γκίζερ Μπάτλερ, ο κιθαρίστας Τόνι Αϊόμι και ο ντράμερ Μπιλ Γουόρντ.

ADVERTISEMENT

Πολλοί από τους φαν του συγκροτήματος έκλαιγαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ ένας από αυτούς ο Runo Gokdemir, ένας καθηγητής από το Λονδίνο, δήλωσε πως αναγκάστηκε να πουλήσει το αυτοκίνητό του για να αγοράσει ένα εισιτήριο για τη συναυλία.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Η pop κουλτούρα σε ένα σημείο: TV, σειρές, μουσική, σινεμά, βιβλία και gaming. Όλη η ψυχαγωγία και τα νέα της, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο