ADVERTISEMENT

Αντιδράσεις μετά τα ακροβατικά των Haha Nomads μπροστά στο μνημείο της βασίλισσας Βικτώριας

Η απάντησή τους

Newsroom

Ενημερώθηκε
2' χρόνος ανάγνωσης
Αντιδράσεις μετά τα ακροβατικά των Haha Nomads μπροστά στο μνημείο της βασίλισσας Βικτώριας
ADVERTISEMENT

Tην απάντησή τους στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν έδωσαν οι Haha Nomads, μετά το βίντεο με το κατακόρυφο μπροστά στο μνημείο της βασίλισσας Βικτώριας στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Το ζευγάρι πραγματοποιεί ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ενώ είναι γνωστή η αγάπη του για τα ακροβατικά.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Όταν βρέθηκαν στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα, στο Μπάκιγχαμ, η γυναίκα του ζευγαριού, η Νίκη, μαζί με τη φίλη της, Κατερίνα αποφάσισαν να κάνουν τις φιγούρες τους μπροστά στο μνημείο της βασίλισσας Βικτώριας. Οι δύο γυναίκες έκαναν κατακόρυφο, με το βίντεο να ανεβαίνει στον λογαριασμό του ζευγαριού στο Facebook.

ADVERTISEMENT

Ωστόσο, τα σχόλια που δέχτηκαν ήταν ιδιαίτερα αρνητικά, με πολλούς να κάνουν λόγο για ασέβεια, προς το μνημείο, ενώ άλλοι τόνισαν ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την ηλικία τους. Οι ίδιοι έδωσαν την απάντησή τους μέσα από μία ανάρτηση στο Facebook. 

Σε αυτή, εξηγούν πως η πράξη τους ήταν έκφραση χαράς και τιμής προς το σώμα και τη ζωή, εμπνευσμένη από το αρχαιοελληνικό ιδανικό του «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Τονίζουν ότι δεν σκόπευαν να προκαλέσουν και επισημαίνουν πόσο σημαντική είναι η ελεύθερη έκφραση, πέρα από κοινωνικά στερεότυπα και περιορισμούς.

ADVERTISEMENT

Πιο συγκεκριμένα, έγραψαν: «Κάποιοι σχολίασαν ότι στο τελευταίο βίντεο που αναρτήσαμε δείξαμε ασέβεια προς το μνημείο της βασίλισσας Βικτωρίας, καθώς η Νίκη και η Κατερίνα έκαναν κατακόρυφο και ότι η πράξη αυτή δεν συνάδει με την ηλικία μας. Στην αρχαία Ελλάδα, ο αθλητισμός και η σωματική ευεξία θεωρούνταν ύψιστες αρετές, άρρηκτα συνδεδεμένες με τον σεβασμό προς τον εαυτό και την κοινωνία. Οι άνθρωποι θαύμαζαν όσους τιμούσαν το σώμα τους, τον ναό της ψυχής, μέσα από την κίνηση, τη δύναμη και την αρμονία. Για εμάς, το να κάνεις κατακόρυφο μπροστά σε ένα μνημείο δεν είναι πράξη ασέβειας, αλλά ένας εορτασμός της ζωής, της χαράς και της ανθρώπινης εμπειρίας. Δεν το κάναμε για να προκαλέσουμε, αλλά για να τιμήσουμε την έννοια του "νους υγιής εν σώματι υγιεί". Η διαρκής επίκριση και η σεμνοτυφία, όσο καλοπροαίρετες κι αν είναι, δεν αποτελούν ένδειξη σεβασμού. Καμιά φορά, αυτό που φαντάζει ανορθόδοξο, στην πραγματικότητα υπηρετεί βαθύτερες αξίες, όπως την ελευθερία, την υγεία και τη χαρά, αξίες που συχνά θυσιάζονται στο βωμό του καθωσπρεπισμού. Ευχόμαστε σε όλους να ζουν και να εκφράζονται ελεύθερα και να μη φυλακίζονται από τις κοινωνικές νόρμες ή τα κατεχόμενα του ίδιου τους του μυαλού».

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο