ADVERTISEMENT

Πού βρίσκεται σήμερα ο Ανδρέας Μπονάτσος;

«Εδώ βρήκα ένα καταφύγιο»

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Πού βρίσκεται σήμερα ο Ανδρέας Μπονάτσος;
collage
ADVERTISEMENT

«Βρισκόμενος το 2010 στη Φολέγανδρο και πάνω στην κρίση, μου γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσω έναν χώρο», είπε ο Ανδρέας Μπονάτσος.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο Ανδρέας Μπονάτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα».

ADVERTISEMENT

Η εκπομπή ταξίδεψε σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουλίου, στη Φολέγανδρο και μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον γνωστό τραγουδοποιό, ο οποίος διαμένει τα τελευταία 16 χρόνια.

Για την απόφασή του να μείνει στη Φολέγανδρο που τον εμπνέει, ο Ανδρέας Μπονάτσος είπε: «Βρισκόμενος το 2010 στη Φολέγανδρο και πάνω στην κρίση, μου γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσω έναν χώρο, μια επιχείρηση, με δικά μου πράγματα, να έχω αντικείμενα απ’ όλο τον κόσμο και αντίκες. Παράλληλα να κάνω συναυλίες στο νησί, άρχισα τις πρώτες μου βραδιές στο κάστρο».

Και πρόσθεσε: «Εδώ εμπνέομαι, γράφω τραγούδια για την Έλενα Παπαρίζου και για άλλους πολλούς. Πέρα ότι υπάρχει ευθύνη και η αγωνία μιας σεζόν και μιας επιχείρησης, εδώ ξεκουράζομαι [..] Εδώ βρήκα ένα καταφύγιο, ανθρώπους που τους αγάπησα και με αγάπησαν – έχω υποστηρίξει κι εγώ τον τόπο μου με την μουσική μου παρουσία κι όχι μόνο».

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο