ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
«Μετά από ένα διαζύγιο είναι πολύ δύσκολο να πας «αλλού», αλλά όχι ακατόρθωτο», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαιρινό ραντεβού» και την Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε νέα σχέση.
«Χωρίσαμε πολιτισμένα, με πολλή αγάπη και πολλή κουβέντα. Το δουλέψαμε πάρα πολύ. Ο κόσμος της τηλεόρασης είναι πολύ σκληρός και επιθετικός, αλλά σεβάστηκε το χωρισμό μου και είμαι ευγνώμων», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.
Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε: «Μετά από ένα διαζύγιο είναι πολύ δύσκολο να πας «αλλού», αλλά όχι ακατόρθωτο. Είμαι σε σχέση, έχω ανοίξει τον κύκλο του έρωτα».
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
STORIES
STORIESΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
CELEBS
CELEBS
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥΓΕΙΑ