ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Μια βραδιά-ύμνος στη soul

Μια μοναδική μουσική εμπειρία χάρισε στο ελληνικό κοινό η Νταϊάνα Ρος, το βράδυ της Τετάρτης 16 Ιουλίου, στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Η παγκοσμίου φήμης ντίβα της soul, στα 80 της χρόνια, απέδειξε πως η φωνή, το στυλ και η σκηνική της παρουσία παραμένουν αξεπέραστα.
Την έναρξη της βραδιάς έκανε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία ζέστανε το κοινό με ένα δυναμικό opening act. Η ίδια, εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε τιμή που βρέθηκε στη σκηνή πριν από ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά είδωλα του πλανήτη.
Το Καλλιμάρμαρο γέμισε ασφυκτικά, με τους θεατές να κατακλύζουν τις εξέδρες από νωρίς. Δεν έλειψαν οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz, της πολιτικής, των media και του επιχειρηματικού κόσμου. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ήταν: Η Μαριάννα Λάτση, η Νατάσα Παζαΐτη, ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη, η Κατερίνα Καραβάτου με τα παιδιά της, η Η Κατερίνα Λέχου, η Κατερίνα Γερονικολού, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και πολλοί ακόμη.













Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS