Μπέττυ Μαγγίρα: Εντυπωσιάζει στα 50 της χρόνια σε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της
Η Μπέττυ Μαγγίρα ποζάρει με μπικίνι στη Λέρο και ανεβάζει το θερμόμετρο ακόμα περισσότερο

Δημοσίευση 23/7/2025 | 13:55
Η Μπέττυ Μαγγίρα χαλαρώνει στη Λέρο που αποφάσισε να επισκεφθεί για ακόμα ένα καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια έδειξε μέσα από τις εικόνες που δημοσίευσε στο Instagram ότι διατηρείται σε άψογη φόρμα, με ένα σώμα που θα ζήλευαν και πολύ νεότερες γυναίκες από εκείνη.
Η Μπέττυ Μαγγίρα μοιράστηκε εικόνες και σημεία από την περιοχή που τράβηξαν την προσοχή της, μην μπορώντας να κρύψει την αδυναμία που έχει για το συγκεκριμένο νησί καθώς έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram: «Λέρος μου».
Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε, ξεχωρίζει και μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να ποζάρει με μαγιό δίπλα στη θάλασσα.
Η παρουσιάστρια – ηθοποιός τους τελευταίους μήνες απασχόλησε τα media με τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να επιστρέφει τηλεοπτικά και μάλιστα με late night εκπομπή στην ΕΡΤ.
«Τις πόρτες του παραδείσου δεν ξέρω πότε θα περάσω… Ποιον αφορά το τι κάνω εγώ; Υπάρχουν προτάσεις. Αν ξαναγίνουν τηλεοπτικά βραβεία, θα τα πάρει όλα ο Αρναούτογλου, γιατί κάνει τρεις εκπομπές», είχε απαντήσει στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star η Μπέττυ Μαγγίρα.
Για την ώρα, η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της, ενώ εντυπωσιάσει με το καλλίγραμμο κορμί της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.